Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lexus RX airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is een van de meest gestelde specificaties van nieuwere auto’s. Niettemin was het voorheen beperkt tot high-end varianten, is het vandaag voor een groot deel van de voertuigen gedemocratiseerd. Desalniettemin heeft dit dure en complexe apparaat speciale zorg nodig, en of het nu voor service is of vanwege geurtjes, het is beslist cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Lexus RX. Dit is precies wat we in deze inhoud in detail zullen uitleggen. We gaan eerst in detail in op de proces om de airconditioning van uw Lexus RX schoon te maken, dan zullen we in een tweede stap meer in het algemeen naar kijken de service van de airconditioning van uw Lexus RX.

Hoe maak ik mijn Lexus RX airconditioning schoon

Laten we beginnen met onze inhoud met de het reinigen van het airconditioning circuit van uw Lexus RX. De enige oplossing om dit circuit volledig te reinigen, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide sprays, eigenlijk genereert uw airconditioning veel vocht dat in het circuit blijft en de uitzetting van allerlei soorten bacteriën en bacteriën activeert. U vindt deze producten op internet of in autocentra. Hier zijn twee oplossingen voor, hier zijn ze

Reinig het airconditioningssysteem van uw Lexus RX op een gemakkelijke manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u de airconditioning van uw auto eenvoudig reinigen.

De methodologie is vrij eenvoudig, maar toch kan dit proces de binnenkant van uw Lexus RX vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Installeer de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (idealiter aan de passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met draaiende motor) met luchtrecycling
 • Druk met de ramen dicht op de knop van de bom om hem beetje bij beetje te legen en sluit de autodeuren en laat hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lexus RX, blijft de ventilatie aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lexus RX?

Met deze aanpak kunt u het airconditioningsysteem van uw Lexus RX snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lexus RX heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan om de tweede aanpak toe te passen.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lexus RX grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer significante methode om een grondige reiniging van uw ventilatiesysteem. U moet worden uitgerust met dezelfde bacteriedodende en fungicide spray, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de procedure om je aan te houden:

 • Verwijder uw cabinefilter.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lexus RX (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren 5 minuten gesloten.
 • Zodra deze eerste stap is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat die u normaal gesproken onder het handschoenenkastje vindt.
 • Eindelijk, om te eindigen, kunt u een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Lexus RX spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Lexus RX

Als laatste, om onze inhoud af te maken, zullen we u het belangrijkste advies geven om te respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningsysteem op de Lexus RX wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Lexus RX.

  Voor meer tips over de Lexus RX kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus RX.

Weiterlesen:
Oranje lampje Lexus RX dat blijft branden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector