Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lexus RX te slepen?

Het hebben van een voertuig is nuttig, alleen een voertuig betekent pech … En helaas weten we perfect dat zelfs de gelukkigsten onder ons zelden door de kieren vallen. Niettemin, tussen een voertuig dat ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de uitkomsten heel anders zijn. Hoe het ook zij, een Lexus RX die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige behandeling is hem vaak naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In dit artikel zullen we het je leren hoe een Lexus RX te slepen, de wetten respecterend en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de regels die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Lexus RX, vervolgens hoe u zelf een Lexus RX sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Lexus RX wilt slepen

Het is natuurlijk mogelijk om uw auto te slepen. Desalniettemin, als je er op in wilt gaan het slepen van een Lexus RX u zult enkele eenvoudige regels moeten volgen. We presenteren ze net hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Lexus RX sleept, uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd controle houden over beide voertuigen, een hoge snelheid laat u niet anticiperen op mogelijke problemen en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen zeker van te zijn dat de Lexus RX en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd om goed gedrag te vertonen.
 • Schakel de waarschuwingslichten op beide voertuigen in.
 • Als de gesleepte Lexus RX geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij de eerste auto hoort, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Lexus RX DAT GAAT in slappe modus

Zelf een Lexus RX slepen

Nu je erachter bent gekomen de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Lexus RX, we zullen u de verschillende manieren leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lexus RX te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lexus RX te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de voertuigen, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de auto die moet worden gesleept.
 • Heeft functionele signalering op de Lexus RX die moet worden gesleept.

Dit zijn de protocollen die u moet volgen als u dat wilt sleep uw Lexus RX. Houd er echter rekening mee dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door de volgende sectie te bladeren.

Laat uw Lexus RX door een professional slepen

.

Tot slot, laatste deel van ons artikel, als u uw Lexus RX niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest logische oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit is misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten kosteloos kunt gebruiken. Hier zijn de punten die u op uw verzekeringsovereenkomst moet onderzoeken voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing overeenkomt met het aantal kilometers dat in uw contract is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn geregeld door uw verzekeraar.
 • Bekijk ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lexus RX

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lexus RX te slepen in goede omstandigheden.

Als je meer tutorials over de Lexus RX wilt, ga dan naar onze Lexus RX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector