Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lexus UX te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigsten onder ons bijna nooit door de mand vallen. Aan de andere kant, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Wat de reden ook is, een Lexus UX die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In deze inhoud zullen we beschrijven: hoe een Lexus UX te slepen, de wetten respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de regels bekijken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Lexus UX, vervolgens hoe u zelf een Lexus UX sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Lexus UX wilt trekken

Het is inderdaad mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan een Lexus UX slepen je zult je aan enkele eenvoudige regels moeten houden. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, want de snelheid waarmee u uw Lexus UX sleept, kan uzelf en andere bestuurders in gevaar brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Rij niet meer dan 25 km / u, u moet altijd controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid stelt u niet in staat om te anticiperen op mogelijke obstakels en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen voor te zorgen dat de Lexus UX en de auto die hem sleept goed zijn uitgelijnd, om een ​​geweldig rijgedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de Lexus UX die wordt gesleept geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij het eerste voertuig hoort, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden Lexus UX, wat te doen?

Zelf een Lexus UX slepen

Nu je het hebt geleerd de basisspecificaties voor het veilig trekken van een Lexus UX, we zullen u de verschillende oplossingen leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lexus UX te trekken, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lexus UX te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Verifieer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Controleer of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Werkende signalering op de te slepen Lexus UX hebben.

Dit zijn de protocollen waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Lexus UX. Houd er aan de andere kant rekening mee dat deze methode alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door het volgende gedeelte te bladeren.

Laat uw Lexus UX slepen door een professional

.

Om af te sluiten, het laatste deel van onze gids, als u uw Lexus UX niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest rationele oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit klinkt misschien als een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten helemaal gratis kunt gebruiken. Hier zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats overeenkomt met de in uw overeenkomst verzekerde kilometerstand (doorgaans meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Controleer of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Bekijk ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Lexus UX?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lexus UX te slepen in goede omstandigheden.

Als u nog vragen heeft over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze Lexus UX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector