Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln Continental airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is een van de meest gestelde specificaties van recente auto’s. Ondanks het feit dat het eerder was gereserveerd voor high-end versies, is het vandaag gedemocratiseerd voor een groot deel van de auto’s. Deze dure en uitgebreide apparatuur heeft echter een speciale behandeling nodig, en of het nu voor onderhoud is of vanwege geurtjes, het is absoluut cruciaal om na te denken over het schoonmaken van de airconditioning van uw Lincoln Continental. Dit is precies wat we in dit artikel in detail zullen demonstreren. Eerst gaan we in detail kijken naar de techniek om de airconditioning van uw Lincoln Continental schoon te maken, dan zullen we in een tweede deel meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Lincoln Continental.

Hoe kan ik mijn Lincoln Continental airconditioning schoonmaken?

Laten we ons artikel beginnen met de het reinigen van het airconditioningcircuit van uw Lincoln Continental. De enige manier om een ​​volledige reiniging van dit circuit uit te voeren, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide sprays, in werkelijkheid, maakt uw airconditioning veel vocht dat stagneert in het circuit en de vorming van allerlei soorten bacteriën en bacteriën bevordert. U vindt deze producten op internet of in autocentra. Er zijn twee methoden om dit te doen, hier zijn ze

Reinig het airconditioningcircuit van uw Lincoln Continental op een gemakkelijke manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningcircuit van uw auto eenvoudig reinigen.

De methodologie is vrij eenvoudig, maar deze behandeling kan de binnenkant van uw Lincoln Continental vuil maken.

 • Haal het cabinefilter eruit.
 • Plaats de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (bij voorkeur aan de passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met draaiende motor) met luchtrecycling
 • Terwijl de ramen gesloten zijn, druk je op de knop op de bom om hem beetje bij beetje te legen en sluit je de autodeuren en laat je hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lincoln Continental, staat de ventilatie nog aan en laat u het passagierscompartiment ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lincoln Continental reinigen?

Met deze techniek kunt u het airconditioningsysteem van uw Lincoln Continental zeer snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lincoln Continental heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan de tweede oplossing te gebruiken.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lincoln Continental grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer radicale benadering van het uitvoeren van een grondige reiniging van uw ventilatiecircuit. U moet dezelfde bacteriedodende en schimmeldodende spray kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de procedure om je aan te houden:

 • Haal je cabinefilter eruit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lincoln Continental (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren een beetje dicht.
 • Zodra deze eerste stap is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken, terwijl u hetzelfde doet, maar niet de binnenluchtinlaat die u normaal gesproken onder het handschoenenkastje vindt.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Lincoln Continental spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Lincoln Continental

Om ons artikel af te sluiten, geven we u tot slot de belangrijkste tips die u moet respecteren als u de levensduur van uw airconditioningcircuit op Lincoln Continental wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Lincoln Continental.

  Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln Continental, wat kan ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector