Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln Continental openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we vaak onze dimlichten, een knipperlicht uit te schakelen of de radio aan te laten. Helaas, als dit uw omstandigheid is, kunt u ‘s ochtends merken dat uw Lincoln Continental bijna leeg is en het centrale vergrendelingssysteem niet meer werkt. Normaal gesproken zou je de mogelijkheid moeten hebben om het vrij gemakkelijk te openen met je sleutel, maar dit is niet constant de omstandigheid. Vandaag gaan we kijken hoe een Lincoln Continental te openen met een lege batterij? Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken hoe u de kofferbak van uw motorvoertuig opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en tot slot hoe u een Lincoln Continental met een lege batterij opent.

Hoe de kofferbak van een Lincoln Continental openen met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met de opening van uw Lincoln Continental kofferbak met een lege batterij . Inderdaad, als u geen batterij meer heeft, zult u helaas niet de mogelijkheid hebben om de centrale vergrendeling van uw motorvoertuig te gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dit geval is een van de enige oplossingen om toegang te krijgen tot het interieur van uw Lincoln Continental, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te doen, moet u controleren of uw Lincoln Continental is uitgerust met het «verborgen» kofferslot, sommige afwerkingen en sommige jaren er niet mee zijn uitgerust. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak, je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je de sleutel kunt inbrengen en omdraaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw Lincoln Continental openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw voertuig en uw motorkap openen . Als u de achterbank van uw Lincoln Continental niet kunt neerklappen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt bereiken.

Weiterlesen:
Hoe een Lincoln Continental met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

Hoe de motorkap van een Lincoln Continental openen met een lege batterij?

Tweede kans open uw Lincoln Continental-kap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw motorvoertuig, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Lincoln Continental te openen, u moet: til het voertuig op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en zoek de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gebaseerd, heb je de mogelijkheid om ze te activeren om de motorkap van je Lincoln Continental te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Lincoln Continental met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Lincoln Continental die geen batterij meer heeft . Dit zijn de 3 meest traditionele manieren om te voorkomen dat u een pechdienst hoeft te bellen en geld te besparen.

Open de deur van uw Lincoln Continental met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u uw Lincoln Continental opent die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heb je minimaal een mechanisch slot op de bestuurdersdeur van je motorvoertuig, bij sommige modellen heb je een tweede aan de passagierszijde. U hebt waarschijnlijk al geprobeerd uw Lincoln Continental te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten een beetje anders werken. Om de deur van uw Lincoln Continental te openen die geen batterij meer heeft, moet u dit doen draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal dit proces als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Lincoln Continental updaten?

Probeer de batterij van uw Lincoln Continental op te laden

Deze remedie is niet haalbaar op alle Lincoln Continental, in feite, om deze aanpak te kunnen realiseren, moet u ook: hebben de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de kofferbak van uw Lincoln Continental en hebben een sigarettenaanstekerplug erin or hebben de mogelijkheid om uw Lincoln Continental kaarsen aan te doen en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een ander voertuig over te brengen.

Breek een raam van uw Lincoln Continental open

Last but not least, maar niet de meest praktische of goedkoopste oplossing, kunt u een raam openbreken om uw Lincoln Continental te openen met een lege batterij. Het is niet verrassend dat deze oplossing u zal dwingen de franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u actie onderneemt, blader door uw contract en kies aandachtig het glas dat u wilt breken, omdat vaak de kleinste ramen duurder en ingewikkelder te installeren zijn dan de grootste.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector