Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln Continental te slepen?

Een auto hebben is nuttig, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het perfect, ook de gelukkigsten onder ons vallen zelden door de kieren. Tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de resultaten echter heel anders zijn. Ongeacht de reden, een Lincoln Continental die niet rijdt, is lastig te verplaatsen en het enige antwoord is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In dit artikel zullen we inhoud uitleggen hoe een Lincoln Continental te slepen, de wetten respecterend en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de regels bekijken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Lincoln Continental, vervolgens hoe u zelf een Lincoln Continental kunt slepen, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Lincoln Continental wilt slepen

Het is inderdaad mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Lincoln Continental u zult zich aan enkele regels moeten houden. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Lincoln Continental sleept, uzelf en andere bestuurders in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet constant controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid laat u niet anticiperen op mogelijke problemen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Lincoln Continental en de auto die eraan sleept correct zijn uitgelijnd, zodat u zich goed kunt gedragen.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Lincoln Continental geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is aangesloten, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.

Hoe u zelf een Lincoln Continental kunt slepen

Nu je erachter bent gekomen de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Lincoln Continental, zullen we u de verschillende methoden voorstellen om dit te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lincoln Continental te slepen, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lincoln Continental te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Onderzoek of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Heb functionerende signalering op de te slepen Lincoln Continental.
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lincoln Continental

Dit zijn de regels waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Lincoln Continental. Houd er echter rekening mee dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te doorlopen.

Laat uw Lincoln Continental door een professional slepen

.

Tot slot, laatste deel van onze gids, als u uw Lincoln Continental niet in goede omstandigheden kunt slepen, is het de meest logische oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten kosteloos kunt gebruiken. Hier zijn de punten die u op uw verzekeringsovereenkomst moet onderzoeken voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met de kilometerstand die in uw overeenkomst is weergegeven (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Onderzoek of de zorgen waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Bekijk ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lincoln Continental te slepen in goede omstandigheden.

Als je meer gidsen over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector