Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln MKC airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is een van de meest gevraagde opties op moderne auto’s. Hoewel het historisch beperkt was tot high-end versies, is het nu voor de meeste voertuigen gedemocratiseerd. Deze dure en complexe apparatuur heeft echter speciale aandacht nodig, en of het nu voor onderhoud is of vanwege geurtjes, het is beslist cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Lincoln MKC. Dit is precies wat we in dit artikel in detail zullen demonstreren. Eerst zullen we in detail kijken naar de proces om de airconditioning van uw Lincoln MKC schoon te maken, dan zullen we in een volgende stap meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Lincoln MKC.

Hoe kan ik mijn Lincoln MKC-airconditioning schoonmaken?

Laten we ons artikel beginnen met de het schoonmaken van de airconditioning van uw Lincoln MKC. De enige optie om een ​​volledige reiniging van dit systeem uit te voeren, is het gebruik bacteriedodende en fungicide sprays, eigenlijk maakt uw airconditioning veel vocht dat in het systeem stagneert en de verspreiding van allerlei soorten bacteriën en bacteriën bevordert. U vindt deze producten op internet of in autocentra. Er zijn twee manieren om dit uit te voeren, hier zijn ze

Onderhoud het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKC op een eenvoudige manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u de airconditioning van uw auto eenvoudig reinigen.

De methodologie is heel eenvoudig, maar deze behandeling kan de binnenkant van uw Lincoln MKC vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Installeer de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (indien mogelijk aan de passagierszijde).
 • Schakel de ventilatie en airconditioning van uw auto in (met draaiende motor) met luchtrecycling
 • Druk bij gesloten ramen op de knop van de bom om deze langzaam maar zeker te legen en sluit de deuren van het motorvoertuig en laat deze ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lincoln MKC, blijft de ventilatie aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Hoe start je een Lincoln MKS?

Met deze techniek kunt u het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKC zeer snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lincoln MKC heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan het tweede proces toe te passen.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKC grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer radicale benadering van het uitvoeren van een reiniging van uw ventilatiesysteem gedetailleerd. U moet worden uitgerust met hetzelfde bacteriedodende en fungicide product, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de te volgen procedure:

 • Doe je cabinefilter uit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lincoln MKC (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u meerdere keren gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren gedurende 5 minuten gesloten.
 • Zodra dit eerste deel is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken en hetzelfde doen, maar niet de binnenste luchtinlaat, die zich meestal onder het handschoenenkastje bevindt.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Lincoln MKC spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Lincoln MKC

Om ons artikel af te ronden, geven we u tot slot de belangrijkste suggesties die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningsysteem op Lincoln MKC wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Lincoln MKC.

  Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Lincoln MKC, wat moet ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector