Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln MKC openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we in sommige gevallen onze dimlichten, een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten. Helaas, als dit uw geval is, kunt u ‘s ochtends merken dat uw Lincoln MKC bijna leeg is en het centrale vergrendelingssysteem niet meer werkt. In elk ander geval zou je de mogelijkheid moeten hebben om het eigenlijk heel gemakkelijk te openen met je sleutel, maar dit is niet altijd het geval. Vandaag gaan we uitchecken hoe een Lincoln MKC openen met een lege batterij? Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst uitzoeken hoe u de kofferbak van uw auto kunt openen met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap kunt openen en tot slot hoe u een Lincoln MKC met een lege batterij kunt openen.

Hoe de kofferbak van een Lincoln MKC openen met een lege batterij?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de opening van uw Lincoln MKC-kofferbak met een lege batterij . Het is duidelijk dat als u geen batterij meer heeft, u helaas niet de mogelijkheid heeft om de centrale vergrendeling van uw auto te gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dit geval is een van de enige mogelijkheden om toegang te krijgen tot het interieur van uw Lincoln MKC, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te bereiken, moet u controleren of uw Lincoln MKC is gebouwd met het «verborgen» kofferslot, sommige afwerkingen en sommige jaren er niet mee zijn ontworpen. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak, je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je de sleutel kunt insteken en omdraaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw Lincoln MKC openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u dat niet kunt klap de achterbank van uw Lincoln MKC neer, denk niet twee keer na om advies in te winnen in onze handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u dit moet doen.

Weiterlesen:
Wegliggingsproblemen Lincoln MKS

Hoe de motorkap van een Lincoln MKC openen met een lege batterij?

Tweede kans open uw Lincoln MKC-kap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Lincoln MKC te openen, u moet: til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en zoek de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Lincoln MKC te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Lincoln MKC met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Lincoln MKC die geen batterij meer heeft . Dit zijn de 3 meest traditionele manieren om te voorkomen dat u een pechdienst hoeft te bellen en geld te besparen.

Open de deur van je Lincoln MKC met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u uw Lincoln MKC opent die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heb je tenminste een mechanisch slot op de bestuurdersdeur van je auto, bij sommige modellen heb je een tweede aan de passagierszijde. U hebt uw Lincoln MKC zeker al gevonden en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten een beetje anders werken. Om de deur van uw Lincoln MKC die geen batterij meer heeft te openen, moet u dit doen draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze procedure als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van deze inhoud.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKS vervangen?

Probeer de batterij van uw Lincoln MKC op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Lincoln MKC’s, in feite moet u, om deze strategie te kunnen realiseren, ook doen, hebben de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de kofferbak van uw Lincoln MKC en hebben een sigarettenaanstekerplug erin or hebben de mogelijkheid om uw Lincoln MKC kaarsen aan te doen en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een raam van uw Lincoln MKC

Last but not least, maar niet de handigste of goedkoopste oplossing, kun je een raam breken om je Lincoln MKC te openen met een lege batterij. Het is duidelijk dat deze oplossing u zal dwingen de franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u handelt, lees uw contract en kies zorgvuldig het glas dat u wilt breken, omdat vaak de kleinste ramen duurder en gecompliceerder te installeren zijn dan de grootste.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector