Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln MKC te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het heel goed, ook de gelukkigsten onder ons vallen zelden door de kieren. Niettemin, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Ongeacht de reden, een Lincoln MKC die niet rijdt, is lastig te verplaatsen en de enige oplossing is hem vaak naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. In dit artikel zullen we de inhoud uitleggen hoe een Lincoln MKC te slepen, met respect voor de regelgeving en maximale veiligheid. Om dit te bereiken, zullen we eerst de regels onderzoeken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Lincoln MKC, vervolgens hoe u zelf een Lincoln MKC kunt slepen, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Lincoln MKC wilt slepen

Het is namelijk mogelijk om uw auto te slepen. Desalniettemin, als je er op in wilt gaan het slepen van een Lincoln MKC je zult je aan enkele regels moeten houden. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Lincoln MKC sleept, uzelf en andere automobilisten in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet de hele tijd controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid laat u niet anticiperen op mogelijke uitdagingen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Lincoln MKC en de auto die eraan sleept correct zijn uitgelijnd, zodat u zich goed kunt gedragen.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de gesleepte Lincoln MKC geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij het eerste voertuig hoort, zodat u de bestuurders achter u op de hoogte kunt stellen.
Weiterlesen:
Hoe de handrem op Lincoln MKS afstellen?

Zelf een Lincoln MKC slepen

Nu je erachter bent gekomen de basisspecificaties voor het veilig slepen van een Lincoln MKC, we zullen u de verschillende manieren leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lincoln MKC te slepen, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lincoln MKC te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Onderzoek of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Heb functionerende signalering op de Lincoln MKC die gesleept moet worden.

Dit zijn de regels waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Lincoln MKC. Houd er echter rekening mee dat dit alternatief alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te doorlopen.

Laat uw Lincoln MKC door een professional slepen

.

Tot slot, laatste deel van ons artikel, als u uw Lincoln MKC niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest rationele oplossing: een sleepwagen bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten gratis kunt gebruiken. Hier zijn de details om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats overeenkomt met de in uw contract verzekerde kilometerstand (doorgaans meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Onderzoek of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe de katalysator Lincoln MKS reinigen?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lincoln MKC te slepen in goede omstandigheden.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector