Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln MKS openen met een lege batterij?

Toch proberen we over het algemeen oplettend te zijn, af en toe vergeten we onze dimlichten, een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten. Helaas, als dit uw omstandigheid is, kunt u ‘s ochtends eindigen met een lege batterij van uw Lincoln MKS en werkt het centrale vergrendelingssysteem niet meer. In elk ander geval zou je het vrij gemakkelijk moeten kunnen openen met je sleutel, maar dit is niet altijd de omstandigheid. In dit artikel gaan we uitchecken hoe een Lincoln MKS openen met een lege batterij? Om dit te doen, gaan we eerst ontdekken hoe u de kofferbak van uw motorvoertuig kunt openen met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap kunt openen en tot slot hoe u een Lincoln MKS met een lege batterij kunt openen.

Hoe de kofferbak van een Lincoln MKS openen met een lege batterij?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de opening van uw Lincoln MKS-kofferbak met een lege batterij . Het is duidelijk dat als u geen batterij meer heeft, u de centrale vergrendeling van uw motorvoertuig helaas niet kunt gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dat geval is een van de enige oplossingen om toegang te krijgen tot het interieur van uw Lincoln MKS, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te bereiken, moet u controleren of uw Lincoln MKS is uitgerust met het «verborgen» kofferslot, sommige afwerkingen en sommige jaren er niet mee zijn gebouwd. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak, je zou een klein luikje moeten ontdekken waarachter het mechanische slot verbergt waarin je je sleutel kunt inbrengen en omdraaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw Lincoln MKS openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u dat niet kunt klap de achterbank van uw Lincoln MKS neer, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze handleiding die u laat zien hoe u dit voor elkaar krijgt.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Lincoln MKC uitschakelen?

Hoe de motorkap van een Lincoln MKS openen met een lege batterij?

Tweede kans open uw Lincoln MKS-kap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw motorvoertuig, heeft u maar één remedie om de motorkap van uw Lincoln MKS te openen, u moet: til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en plaats de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Lincoln MKS te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Lincoln MKS met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Lincoln MKS die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest traditionele methoden die u zullen behoeden voor het bellen van een storingsdienst en u geld besparen.

Open de deur van je Lincoln MKS met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u uw Lincoln MKS opent die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heb je minimaal een mechanisch slot op het bestuurdersportier van je motorvoertuig, op sommige modellen heb je een tweede slot aan de passagierszijde. U hebt zeker al uw Lincoln MKS via deze sloten gevonden en geprobeerd te openen, maar vergeet niet dat sommige sloten een beetje anders werken. Om de deur van uw Lincoln MKS te openen die geen batterij meer heeft, moet u dit doen draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze procedure als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van deze inhoud.

Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op Lincoln MKS

Probeer de batterij van uw Lincoln MKS op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Lincoln MKS, in feite, om deze techniek te kunnen realiseren, moet u ook: toegang hebben tot de kofferbak van uw Lincoln MKS en er een stekker voor een sigarettenaansteker in zit or in staat zijn om uw Lincoln MKS kaarsen aan te doen en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke remedie u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een raam van uw Lincoln MKS

Last but not least, maar niet de handigste of goedkoopste remedie, kunt u een raam openbreken om uw Lincoln MKS te openen met een lege batterij. Het is niet verrassend dat deze remedie u zal dwingen de franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u actie onderneemt, lees uw contract en kies voorzichtig het glas dat u wilt breken, omdat over het algemeen de kleinste ramen duurder en moeilijker te installeren zijn dan de grootste.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector