Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln MKS te slepen?

Het hebben van een auto is handig, alleen een auto betekent pech … En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigsten onder ons zelden door de kieren vallen. Niettemin, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Hoe dan ook, een Lincoln MKS die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is hem vaak naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. Op deze inhoudspagina leren we het je hoe een Lincoln MKS te slepen, met respect voor de wetgeving en maximale veiligheid. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de regels die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Lincoln MKS, vervolgens hoe u zelf een Lincoln MKS kunt slepen, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​specialist in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Lincoln MKS wilt slepen

Het is uiteraard mogelijk om uw auto te slepen. Desalniettemin, als je er op in wilt gaan het slepen van een Lincoln MKS je zult enkele regels moeten volgen. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Lincoln MKS gaat slepen, uzelf en andere bestuurders in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd de controle over beide voertuigen houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke problemen te voorspellen en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Lincoln MKS en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslichten op beide voertuigen in.
 • Als de gesleepte Lincoln MKS geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die aan de eerste auto is gekoppeld, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Lincoln MKC

Zelf een Lincoln MKS slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Lincoln MKS, we zullen je de verschillende oplossingen leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lincoln MKS te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeluk met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lincoln MKS te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de voertuigen, waarmee u ze samen met de trekhaak kunt bevestigen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Heb werkende signalering op de te slepen Lincoln MKS.

Dit zijn de protocollen die u moet volgen als u dat wilt sleep je Lincoln MKS. Houd er echter rekening mee dat dit alternatief alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te doorlopen.

Laat uw Lincoln MKS door een specialist slepen

.

Tot slot, het laatste deel van onze gids, als u uw Lincoln MKS niet in goede omstandigheden kunt slepen, is dit de meest rationele remedie: een sleepwagen bellen om uw auto te slepen. Dit is misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten volledig gratis kunt gebruiken. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats overeenkomt met de in uw contract verzekerde kilometerstand (doorgaans meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Controleer of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd goed door uw verzekeraar worden opgelost.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKS openen met een lege batterij?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lincoln MKS te slepen in goede omstandigheden.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector