Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln MKX te slepen?

Een auto hebben is praktisch, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het heel goed, zelfs de gelukkigsten onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Aan de andere kant, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Hoe dan ook, een Lincoln MKX die niet rijdt, is lastig te verplaatsen en de enige oplossing is hem vaak naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. In deze inhoud zullen we het uitleggen hoe een Lincoln MKX te slepen, met respect voor de wetgeving en maximale veiligheid. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de regels onderzoeken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Lincoln MKX, vervolgens hoe u zelf een Lincoln MKX sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Lincoln MKX wilt slepen

Het is inderdaad mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan het slepen van een Lincoln MKX u zult zich aan enkele regels moeten houden. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Lincoln MKX sleept, uzelf en andere automobilisten in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet de hele tijd controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke obstakels te voorspellen en de gesleepte auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Lincoln MKX en de auto die eraan sleept correct zijn uitgelijnd om goed gedrag te vertonen.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Lincoln MKX geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is aangesloten, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Waar bevindt de aansluiting zich op de Lincoln MKX?

Zelf een Lincoln MKX slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Lincoln MKX, zullen we u de verschillende technieken voorstellen om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lincoln MKX te slepen, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lincoln MKX te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Onderzoek of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Zorg voor efficiënte signalering op de Lincoln MKX die moet worden gesleept.

Dit zijn de beperkingen waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Lincoln MKX. Houd er daarentegen rekening mee dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te lezen.

Laat uw Lincoln MKX door een professional slepen

.

Als laatste, laatste deel van ons artikel, als u uw Lincoln MKX niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest logische methode om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure oplossing, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten kosteloos kunt gebruiken. Hier zijn de details om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats overeenkomt met de in uw contract verzekerde kilometerstand (doorgaans meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Ga na of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed worden verzorgd door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Lincoln MKX vervangen?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lincoln MKX te slepen in goede omstandigheden.

Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector