Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln MKZ-injectoren reinigen?

Moderne voertuigen worden steeds technologischer en bevatten onderdelen die moeilijk zelf te repareren of te onderhouden zijn. Op deze webpagina zullen we ons concentreren op een element dat nodig is voor de goede werking van uw auto. Ze kunnen veelvuldig onderhoud vergen en we zullen erachter komen hoe de brandstofinjectoren van een Lincoln MKZ te reinigen? Hiervoor zullen we eerst ontdekken waarom het belangrijk kan zijn om de injectoren van uw auto te reinigen, en bovendien de benadering om de injector van een Lincoln MKZ schoon te maken .

Waarom de injectoren van een Lincoln MKZ reinigen?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met het voordeel van injectorreiniging op Lincoln MKZ . Voordat we laten zien hoe u de injectoren van uw Lincoln MKZ reinigt, laten we u eerst snel het doel en de werking van de injectoren van uw auto zien, en wat zijn de symptomen die u zouden moeten doen nadenken over het schoonmaken ervan. Houd er rekening mee dat een regelmatige reiniging van de injectoren van uw auto u zal helpen om eventuele problemen stroomopwaarts te voorkomen.

Taak en bediening van een injector op Lincoln MKZ

De injectoren van uw Lincoln MKZ hebben een bijzonder essentieel doel, in feite zullen ze de functie hebben het beheren van de brandstofstroom in de motor . Het zijn kleine mondstukken (in de orde van grootte van één micron) die onder druk de afgifte van brandstof in de vorm van microdruppels regelen en zo de verbranding verbeteren. Ze hebben het voordeel te zijn ingesteld door de ECU en hebben daardoor een zeer nauwkeurige brandstofafgifte.

Tekenen van ziekte van een vuile injector op Lincoln MKZ

Nu gaan we de tekenen die u zouden moeten doen nadenken over het schoonmaken van de injectoren van uw Lincoln MKZ . U moet weten dat als uw injectoren verstopt of geblokkeerd zijn, u een slechte verbranding zult hebben en dat u ze uiteindelijk onherstelbaar kunt beïnvloeden en ze moeten vervangen worden, wat je eigenlijk best veel geld zal kosten . In het geval dat het eerder een lek is dat u opmerkt op de injectoren van uw Lincoln MKZ, vraag dan advies op deze inhoudspagina om de voor u beschikbare oplossingen te zien. Zoek hieronder de lijst met manifestaties van geblokkeerde injectoren op uw auto:

  • Problemen om de motoreenheid te starten: Als uw auto moeite heeft om te beginnen, is het mogelijk dat de slechte brandstofverspreiding de oorzaak is van dit probleem.
  • Een verlies van vermogen: Als u denkt dat uw motoreenheid vermogen verliest, is het mogelijk dat een slechte brandstoftoevoer via uw verstopte injectoren de oorzaak van uw probleem is.
  • Instabiel stationair toerental: Injectoren verstopt op Lincoln MKZ kunnen abnormaal gedrag van de motoreenheid veroorzaken, inclusief onstabiel stationair toerental.
  • Overmatige donkere rookemissies: Een slechte verbranding in uw motorunit kan dikke zwarte rook veroorzaken.
Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Lincoln MKZ vervangen?

Hoe de injectoren van een Lincoln MKZ te reinigen?

Nu we de factoren voor a hebben gezien brandstofinjectorreiniging op Lincoln MKZ , zullen we beschrijven hoe deze procedure moet worden uitgevoerd. Er zijn 3 hoofdtechnieken die we u nu één voor één zullen presenteren.

De injectoren van een Lincoln MKZ reinigen met een bepaald additief

De eerste en gemakkelijkste manier om het te doen, kan gewoon gebruik een injectorreiniger om de injectoren van uw Lincoln MKZ te verzorgen . Dit additief kost u slechts ongeveer vijftien euro en stelt u in staat uw injectoren te sparen. Het is duidelijk dat dit product een zeer matige efficiëntie zal hebben als uw injectoren al verstopt zijn, maar als u deze om de 5000 kilometer gebruikt, voorkomt u dat dit gebeurt. Houd u aan de richtlijnen om het op de juiste manier te gebruiken, maar giet de fles gewoon in de tank om de procedure uit te voeren, zodat deze voor bijna iedereen toegankelijk is.

Reinig de injectoren van uw Lincoln MKZ met echografie

Een complexere en duurdere maar veel effectievere strategie kunt u doen door een professional te bellen reinig de injectoren van uw Lincoln MKZ met echografie . Deze procedure kunt u zelf doen als u de aangepaste apparatuur koopt die, afhankelijk van de prijs, niet dezelfde efficiëntie zal hebben (tel tussen 50 en 500 € afhankelijk van de kwaliteit van de machine). Dankzij ultrasone golven kan al het vuil dat zich op de injectoren van uw auto heeft opgehoopt, worden opgelost. Anders kunt u uw injectoren naar een professional brengen die zal worden uitgerust met een efficiëntere uitrusting, u betaalt ongeveer 50 tot 100 euro voor deze service, maar u zult uw injectoren zelf moeten demonteren.

Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKZ, wat kan ik doen?

Reinig de injectoren van een Lincoln MKZ met een reinigingssysteem onder druk

Deze aanpak reinig de injectoren van een Lincoln MKZ , is niet het meest effectief, maar staat het u al toe reinig uw injectoren zonder ze te hoeven demonteren . Dankzij een op de injectorrail geïnstalleerd druksysteem worden de onzuiverheden en het vuil op uw injectoren gereinigd. Deze remedie kost u ongeveer 300 euro, afhankelijk van de specialist die u inschakelt.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector