Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln MKZ openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we in sommige gevallen onze dimlichten, een knipperlicht uit te schakelen of de radio aan te laten. Helaas, als dit uw geval is, kunt u ‘s ochtends merken dat uw Lincoln MKZ bijna leeg is en het centrale vergrendelingssysteem niet meer werkt. Normaal gesproken zou je de mogelijkheid moeten hebben om het vrij gemakkelijk te openen met je sleutel, maar dit is niet altijd het geval. In dit artikel gaan we uitchecken hoe een Lincoln MKZ openen met een lege batterij? Om dit te bereiken, gaan we eerst uitzoeken hoe u de kofferbak van uw auto kunt openen met een lege accu, vervolgens hoe u de motorkap opent en tot slot hoe u een Lincoln MKZ met een lege accu opent.

Hoe de kofferbak van een Lincoln MKZ openen met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met de opening van uw Lincoln MKZ-kofferbak met een lege batterij . In werkelijkheid, als u geen batterij meer heeft, zult u helaas niet de mogelijkheid hebben om de centrale vergrendeling van uw auto te gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dit geval is een van de enige alternatieven om toegang te krijgen tot het interieur van uw Lincoln MKZ, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u controleren of uw Lincoln MKZ is uitgerust met het «verborgen» kofferslot, sommige afwerkingen en sommige jaren er niet mee zijn uitgerust. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je de sleutel kunt inbrengen en omdraaien. Zodra dit is voltooid, hebt u de mogelijkheid om de kofferbak van uw Lincoln MKZ met een lege batterij te openen en toegang te krijgen tot het interieur van uw voertuig en uw motorkap te openen . Als u de achterbank van uw Lincoln MKZ niet kunt neerklappen, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze handleiding die u laat zien hoe u dit voor elkaar krijgt.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op Lincoln MKZ?

Hoe de motorkap van een Lincoln MKZ openen met een lege batterij?

Tweede kans open je Lincoln MKZ-kap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Lincoln MKZ te openen, u moet: til het voertuig op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en identificeer de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, heb je de mogelijkheid om ze te activeren om de motorkap van je Lincoln MKZ te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Lincoln MKZ met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Lincoln MKZ die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest klassieke methoden die u zullen behoeden voor het bellen van een storingsdienst en u geld besparen.

Open de deur van je Lincoln MKZ met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u uw Lincoln MKZ opent die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heb je minimaal een mechanisch slot op het bestuurdersportier van je auto, op sommige modellen heb je een tweede aan de passagierszijde. U hebt waarschijnlijk al uw Lincoln MKZ gevonden en geprobeerd deze te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten een beetje anders werken. Om de deur van uw Lincoln MKZ te openen die geen batterij meer heeft, moet u dit doen draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze handeling als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Lincoln MKZ afstellen?

Probeer de batterij van uw Lincoln MKZ op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Lincoln MKZ, in feite, om deze techniek te kunnen realiseren, moet u ook: hebben toegang tot de kofferbak van uw Lincoln MKZ en hebben een sigarettenaanstekerplug erin or hebben de mogelijkheid om uw Lincoln MKZ kaarsen aan te doen en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een ander voertuig over te brengen.

Breek een raam van uw Lincoln MKZ open

Last but not least, maar niet de meest praktische of goedkoopste oplossing, kunt u een raam openbreken om uw Lincoln MKZ te openen met een lege batterij. Natuurlijk dwingt deze oplossing u te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Denk niettemin na over uw verzekering voordat u actie onderneemt, lees uw contract en kies aandachtig het glas dat u wilt breken, omdat over het algemeen de kleinste ramen duurder en gecompliceerder te installeren zijn dan de grootste.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKZ, aarzel dan niet om onze Lincoln MKZ categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector