Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lincoln Navigator openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we af en toe onze dimlichten, een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten. Helaas, als dit uw omstandigheid is, kunt u ‘s ochtends eindigen met een lege batterij in uw Lincoln Navigator en werkt het centrale vergrendelingssysteem niet meer. In elk ander geval zou je de mogelijkheid moeten hebben om het eigenlijk heel gemakkelijk te openen met je sleutel, maar dit is niet altijd de omstandigheid. In dit artikel gaan we uitchecken hoe een Lincoln Navigator openen met een lege batterij? Om dit te bereiken, gaan we eerst ontdekken hoe u de kofferbak van uw auto kunt openen met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap kunt openen en tot slot hoe u een Lincoln Navigator met een lege batterij kunt openen.

Hoe de kofferbak van een Lincoln Navigator openen met een lege batterij?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de opening van uw Lincoln Navigator-koffer met een lege batterij . Als u geen batterij meer heeft, heeft u helaas niet de mogelijkheid om de centrale vergrendeling van uw auto te gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dat geval is een van de enige oplossingen om toegang te krijgen tot het interieur van uw Lincoln Navigator, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te doen, moet u controleren of uw Lincoln Navigator vooraf is geladen met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren er niet mee zijn ontworpen. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luikje moeten ontdekken waarachter het mechanische slot verbergt waarin je de sleutel kunt inbrengen en omdraaien. Zodra dit is gebeurd, kunt u de kofferbak van uw Lincoln Navigator openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u dat niet kunt klap de achterbank van uw Lincoln Navigator neer, denk niet twee keer na om advies in te winnen in onze handleiding waarin wordt beschreven hoe u dit moet doen.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Lincoln Navigator?

Hoe de motorkap van een Lincoln Navigator openen met een lege batterij?

Tweede kans open uw Lincoln Navigator-kap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Lincoln Navigator te openen, u moet: til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en zoek de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Lincoln Navigator te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Lincoln Navigator met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Lincoln Navigator die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest klassieke technieken die ervoor zorgen dat u geen storingsdienst hoeft te bellen en geld kunt besparen.

Open de deur van je Lincoln Navigator met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u uw Lincoln Navigator opent die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heb je minimaal een mechanisch slot op het bestuurdersportier van je auto, op sommige modellen heb je een tweede aan de passagierszijde. U hebt uw Lincoln Navigator waarschijnlijk al via deze sloten gevonden en geprobeerd te openen, maar onthoud dat sommige sloten een beetje anders werken. Om de deur van uw Lincoln Navigator te openen die geen batterij meer heeft, moet u dit doen draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal dit proces als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van deze inhoud.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Lincoln Navigator?

Probeer de batterij van uw Lincoln Navigator op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Lincoln Navigator, in werkelijkheid, om deze techniek te kunnen realiseren, moet u ook: hebben toegang tot de kofferbak van uw Lincoln Navigator en hebben een sigarettenaanstekerstekker erin or hebben de mogelijkheid om uw Lincoln Navigator kaarsen aan te doen en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een raam van uw Lincoln Navigator open

Last but not least, maar niet de meest praktische of goedkoopste oplossing, kunt u een raam openbreken om uw Lincoln Navigator te openen met een lege batterij. Natuurlijk dwingt deze oplossing u te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u gaat werken, lees uw contract en kies voorzichtig het glas dat u wilt breken, omdat over het algemeen de kleinste ramen duurder en moeilijker te installeren zijn dan de grootste.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector