Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die vooraf zijn geladen met een aantal opties, waarvan een van de meest geprefereerde is de audiofunctie in onze Land Rover Range Rover Evoque. Of het nu gaat om het afspelen van de radio, het afspelen van uw favoriete artiest of het aansluiten van uw smartphone en het afspelen van uw afspeellijst, de meeste gebruikers gebruiken deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Land Rover Range Rover Evoque kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en de luidsprekers in uw Land Rover Range Rover Evoque wilt wijzigen . Als je een trilling uit de luidsprekers opmerkt of als de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het vervelend om het geluidssysteem te gebruiken. In deze tutorial laten we je precies zien hoe je de luidsprekers van je Land Rover Range Rover Evoque diepgaand kunt veranderen. Om dit te doen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto selecteren en ten slotte, hoogstwaarschijnlijk wat u op deze website brengt, hoe u de luidsprekers van uw Landrover Range Rover Evoque.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP een Land Rover Range Rover Evoque TE REPAREREN?

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Land Rover Range Rover Evoque met de luidsprekerreparatiestap . Het is belangrijk om te weten dat dit geen vrij eenvoudige taak is en als je het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een beste luidspreker. Als je er echter voor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan, waardoor het membraan van de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover Evoque kan bewegen en geluid kan produceren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid herkent, betekent dit dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van dit artikel.

Weiterlesen:
Land Rover Range Rover Sport DIE problemen met stationair draaien hebben

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Land Rover Range Rover Evoque. Dit zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de periode van de operatie, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging aandachtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Blader door de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangingsmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover Evoque te beëindigen.

HOE KIES U UW SPREKERS VOOR een Land Rover Range Rover Evoque?

Nu is het tijd om selecteer de luidsprekers voor uw Land Rover Range Rover Evoque. Houd er rekening mee dat een krachtig audiosysteem te maken heeft met een onzekere balans. Dus als je van plan bent om een ​​of meer luidsprekers van je auto te vervangen, moet je deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Land Rover Range Rover Evoque wilt wijzigen:

 • Selecteren welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (vaak slechts een blok in het onderste deel van de deur, terwijl je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die constant bas in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Land Rover Range Rover Evoque, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat vooraf is geladen met een groot aantal kanalen, hoe perfecter het geluid van uw motorvoertuig zal zijn. zijn. Zorg ervoor dat u controleert of de diepte van uw luidspreker past bij de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw installatie.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Land Rover Range Rover?

HOE VERANDERT U DE LUIDSPREKER VAN DE Land Rover Range Rover Evoque? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier in de laatste fase van ons zelfstudie over het wijzigen van luidsprekers op de Land Rover Range Rover Evoque . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers op uw motorvoertuig te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de kap van de luidspreker die moet worden vervangen of de deurbekleding van uw xxx (zorg ervoor dat u de bevestigingsmiddelen van de bekleding, die meestal kwetsbaar zijn) niet breekt.
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee hij vastzit, wees voorzichtig met de lengte van de draad aan de achterkant, ontkoppel de connectoren voordat u hem helemaal verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u dat wilt zet de oude luidspreker weer in elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Land Rover Range Rover Evoque en probeer hem uit met je radio voordat je hem bevestigt, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Installeer de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Dupliceer het proces voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Land Rover Range Rover Evoque wilt wijzigen.

Een paar suggesties, denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze behoorlijk wat trillingen maken en ze kunnen losraken als u verder gaat. Dat is alles, je hebt net ontdekt hoe je een luidspreker op de Land Rover Range Rover Evoque kunt vervangen, nu hoef je alleen nog maar plezier te hebben met je favoriete muziek met dit gloednieuwe audiosysteem. Als u van plan bent uw geluidssysteem te upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt. inhoudspagina over dit onderwerp.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen van de Land Rover Range Rover Evoque afstellen?

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector