Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe maak je Land Rover Discovery-injectoren schoon?

Moderne voertuigen worden steeds complexer en hebben onderdelen die moeilijk zelf te repareren of te onderhouden zijn. In dit artikel gaan we in op een element dat belangrijk is voor het goed functioneren van uw auto. Ze kunnen regelmatig onderhoud nodig hebben en we zullen ontdekken hoe de brandstofinjectoren van een Land Rover Discovery te reinigen? Hiervoor zullen we allereerst ontdekken waarom het nodig kan zijn om de injectoren van uw auto te reinigen, en ten tweede de methode om de injector van een Land Rover Discovery te reinigen .

Waarom de injectoren van een Land Rover Discovery reinigen?

Dus we beginnen onze inhoud met het voordeel van injectorreiniging op Land Rover Discovery . Voordat we laten zien hoe u de injectoren van uw Land Rover Discovery reinigt, zullen we u eerst vrij snel uitleggen wat de rol en de werking van de injectoren van uw auto zijn, en vervolgens wat de symptomen zijn die u moeten doen nadenken over het reinigen ervan. Vergeet niet dat een frequente reiniging van de injectoren van uw auto u zal helpen om problemen stroomopwaarts te voorkomen.

Doel en werking van een injector op Land Rover Discovery

De injectoren van uw Land Rover Discovery hebben een bijzonder belangrijke missie, ze hebben inderdaad tot doel: het beheren van de brandstofstroom in de motor . Het zijn kleine mondstukken (in de orde van grootte van één micron) die onder druk de afgifte van brandstof in de vorm van microdruppels regelen en zo de verbranding bevorderen. Ze hebben het voordeel dat ze zijn ingesteld door de ECU en hebben daardoor een zeer nauwkeurige brandstofafgifte.

Symptomen van een vuile injector op Land Rover Discovery

Nu gaan we de waarschuwingen die u ertoe moeten aanzetten om de injectoren van uw Land Rover Discovery te reinigen . U moet weten dat als uw injectoren verstopt of geblokkeerd zijn, u een slechte verbranding zult hebben en dat u ze uiteindelijk onherstelbaar kunt beïnvloeden en ze moeten veranderen, wat u behoorlijk wat geld zal kosten . Als het eerder een lek is dat u opmerkt aan de injectoren van uw Land Rover Discovery, vraag dan advies aan deze inhoud om de oplossingen te ontdekken die voor u beschikbaar zijn. Hieronder vindt u de lijst met symptomen van verstopte injectoren op uw auto:

  • Moeilijkheid om de motor te starten: Als uw auto moeilijk start, is het mogelijk dat de slechte brandstofverspreiding de oorzaak is van dit probleem.
  • Een verlies van vermogen: Als u denkt dat uw motoreenheid vermogen verliest, is het mogelijk dat een slechte brandstoftoevoer via uw verstopte injectoren de oorzaak van uw probleem is.
  • Instabiel stationair toerental: Verstuivers die verstopt zijn op Land Rover Discovery kunnen abnormaal motorgedrag veroorzaken, inclusief onstabiel stationair toerental.
  • Overmatige donkere rookemissies: Een slechte verbranding in uw motor kan dikke zwarte rook veroorzaken.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden Land Rover Discovery, wat te doen?

Hoe de injectoren van een Land Rover Discovery reinigen?

Nu we de oorzaken hebben ontdekt voor een brandstofinjectorreiniging op Land Rover Discovery , zullen we uitleggen hoe u deze procedure uitvoert. Er zijn 3 belangrijke mogelijke technieken, we zullen ze nu een voor een aan u presenteren.

De injectoren van een Land Rover Discovery reinigen met een bepaald additief

Eerste en eenvoudigste techniek om het te doen, je kunt gewoon gebruik een injectorreiniger om de injectoren van uw Land Rover Discovery te onderhouden . Dit additief dat u slechts ongeveer vijftien euro kost en waarmee u uw injectoren kunt onderhouden. Dit product zal inderdaad een zeer matige efficiëntie hebben als uw injectoren al verstopt zijn, maar als u elke 5000 kilometer gebruikt, wordt dit voorkomen. Houd je aan de instructies om het op de juiste manier te gebruiken, maar giet de fles gewoon in de tank om de procedure uit te voeren, zodat deze voor bijna iedereen toegankelijk is.

Reinig de injectoren van uw Land Rover Discovery met ultrageluid

Een moeilijkere en duurdere maar veel nuttiger procedure kunt u doen door een professional te bellen reinig de injectoren van uw Land Rover Discovery met ultrageluid . Deze procedure kan door uzelf worden uitgevoerd als u de aangepaste apparatuur koopt die, afhankelijk van de prijs, niet dezelfde efficiëntie zal hebben (tel tussen 50 en 500 € afhankelijk van de kwaliteit van de machine). Dankzij ultrasone trillingen lost het al het vuil op dat zich op de injectoren van uw auto heeft verzameld. Anders kunt u uw injectoren naar een professional brengen die zal worden uitgerust met efficiëntere apparatuur, u betaalt ongeveer 50 tot 100 euro voor deze service, maar u moet uw injectoren zelf demonteren.

Weiterlesen:
Waar kan ik de claxonzekering op Land Rover Discovery vinden?

Reinig de injectoren van een Land Rover Discovery met een reinigingssysteem onder druk

Deze strategie om reinig de injectoren van een Land Rover Discovery , is niet het meest effectief, maar stelt u al in staat reinig uw injectoren zonder ze te hoeven demonteren . Dankzij een op de injectorrail geïnstalleerd druksysteem worden de onzuiverheden en het vuil op uw injectoren gereinigd. Deze oplossing kost u rond de 300 euro, afhankelijk van de specialist die u inschakelt.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector