Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe maak je Lincoln MKX airconditioning schoon?

Airconditioning is een van de meest gevraagde opties op nieuwere auto’s. Hoewel het in vroegere tijden beschikbaar was voor high-end versies, is het nu voor de meeste auto’s gedemocratiseerd. Desalniettemin heeft deze kostbare en uitgebreide technologie speciale aandacht nodig, en of het nu voor service is of vanwege geuren, het is absoluut cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Lincoln MKX. Dit is precies wat we in deze inhoud in detail zullen uitleggen. Eerst zullen we in detail kijken bij de procedure om de airconditioning van uw Lincoln MKX schoon te maken, dan zullen we in een tweede stap meer in het algemeen naar kijken de service van de airconditioning van uw Lincoln MKX.

Hoe maak ik mijn Lincoln MKX-airconditioning schoon?

Laten we onze inhoud beginnen met de het schoonmaken van de airconditioning van uw Lincoln MKX. De enige manier om dit systeem volledig te reinigen, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide producten, in werkelijkheid genereert uw airconditioning veel vocht dat in het systeem blijft en de productie van allerlei soorten ziektekiemen en bacteriën activeert. U vindt deze artikelen op internet of in autocentra. Er zijn twee methoden om dit uit te voeren, hier zijn ze

Reinig het airconditioningcircuit van uw Lincoln MKX op een eenvoudige manier

Zodra u een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningcircuit van uw auto onmiddellijk reinigen.

De methode is heel eenvoudig, maar deze behandeling kan de binnenkant van uw Lincoln MKX vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Installeer de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (indien mogelijk aan de passagierszijde).
 • Schakel de ventilatie en airconditioning van uw auto in (met draaiende motor) met luchtrecycling
 • Terwijl de ramen gesloten zijn, drukt u op de knop op de bom om deze beetje bij beetje te legen en sluit u de deuren van het motorvoertuig en laat u hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lincoln MKX, blijft de ventilatie aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Olielamp Lincoln MKX die blijft branden

Met deze methodologie kunt u het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKX vrij snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lincoln MKX heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan de tweede techniek te oefenen.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKX grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer radicale methode om een grondige reiniging van uw ventilatiecircuit. U moet dezelfde bacteriedodende en fungicide spray kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Hier is de te volgen procedure:

 • Doe je cabinefilter uit.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lincoln MKX (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren 5 minuten dicht.
 • Zodra deze eerste stap is voltooid, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken, waarbij u hetzelfde doet, maar niet de binnenluchtinlaat, die gewoonlijk onder het handschoenenkastje wordt aangebracht.
 • Eindelijk, om te eindigen, kun je een paar sprays in de ventilatieopeningen van je Lincoln MKX spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Lincoln MKX

Tot slot, om onze inhoud af te sluiten, geven we u de belangrijkste suggesties die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningcircuit op Lincoln MKX wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun elk jaar de airconditioning op uw Lincoln MKX.

  Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKX-injectoren te reinigen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector