Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer ik een trekhaak op een Land Rover Discovery?

Je droomt misschien van kamperen in de natuur op een grote caravan, je hebt een grote tuin en als je ervoor zorgt, helpt een aanhangwagen je om het groenafval te legen, je bent een ambachtsman en je moet je spullen meenemen, in al deze scenario’s is een hapering het essentiële element om uw projecten te kunnen realiseren. U vraagt ​​zich waarschijnlijk af hoe u een trekhaak op uw Land Rover Discovery monteert? Onze schrijvers hebben deze inhoudspagina gemaakt om het voor u gemakkelijker te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Land Rover Discovery, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Land Rover Discovery: Installatie van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van het monteren van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit deel wordt in porties gesneden, eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de paar inspecties.

Hoe een trekhaak op een Land Rover Discovery te plaatsen: voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Land Rover Discovery, moet u een aantal stappen uitvoeren om de auto voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elke auto is gemaakt om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw auto, maar u zult er toegang toe moeten hebben. Om dit te bereiken, moet u: verwijder de achterbumper, meestal zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, zorg ervoor dat u alle schroeven bewaart. Naast de bumper om een ​​trekhaak op een Land Rover Discovery te plaatsen, moet u ook: verwijder de achterlichten, aangezien ze u kunnen storen, en u sluit met name de voeding van de trekhaak op hen aan.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Land Rover Discovery: De onderdelen monteren

De montage van de trekhaak is op zich niet moeilijk, volg gewoon de montage-instructies die bij uw trekhaakset zijn geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdtrekstang aan de wieg van uw Land Rover Discovery te bevestigen. Meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekstang te bevestigen. Na deze stap controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe u een trekhaak op uw Land Rover Discovery monteert correct uitgevoerd.

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Land Rover Discovery Sport verbrand plastic?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Land Rover Discovery: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer complexe stap. Elektriciteit is vaak niet de favoriete taak van professionals of beginnende klussers. Je zult er nog wel doorheen moeten, want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische elementen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Land Rover Discovery: Universele elektrische kabelboom

Eerste mogelijkheid van het tweede deel van onze inhoudspagina hoe u een trekhaak monteert op uw Land Rover Discovery, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn in werkelijkheid gemakkelijker te plaatsen dan klassieke harnassen. Zorg er echter voor dat u uw harnas selecteert op basis van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heeft u een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als u alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze harnassen hoeft u alleen maar de stroom op te vangen van de aansluitingen van uw achterlichten, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Land Rover Discovery en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Concluderen, controleer of al uw lichten/indicatoren werken na deze aansluitingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Land Rover Discovery: Klassieke kabelboom

Als je geen universeel systeem hebt, raden we je echt aan om contact op te nemen met een werkplaats voor het elektrische aansluitgedeelte. In feite, als je geen kennis hebt van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Land Rover Discovery moet monteren, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je probeerde te vinden, als je andere vragen of opmerkingen hebt over je Land Rover Discovery, aarzel dan niet om raadpleeg onze catalogus met artikelen erover.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op Land Rover Discovery Sport?

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector