Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer ik een trekhaak op een Land Rover Range Rover Evoque?

Je droomt misschien van kamperen in de natuur op een grote caravan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhangwagen je om het groenafval op te ruimen, je bent een ambachtsman en je wilt je gereedschap vervoeren, in al deze situaties is een hapering het fundamentele element om uw projecten te kunnen realiseren. U maakt zich vrijwel zeker zorgen over het monteren van een trekhaak op uw Land Rover Range Rover Evoque? Onze auteurs hebben deze inhoud geschreven om het voor u minder ingewikkeld te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Land Rover Range Rover Evoque, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Land Rover Range Rover Evoque: Installatie van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de installatie van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit gedeelte wordt opgedeeld in fasen, met eerst de voorbereiding, dan de montage en tot slot de enkele uit te voeren controles.

Hoe plaats je een trekhaak op een Land Rover Range Rover Evoque: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Land Rover Range Rover Evoque, moet u een aantal stappen uitvoeren om de auto voor te bereiden op de montage van de trekhaak. Elke auto is gemaakt om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw auto, maar u moet er wel toegang toe hebben. Om dit mogelijk te maken, moet u: verwijder de achterbumper, meestal zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, vergeet niet alle schroeven te bewaren. Verder om de bumper op een Land Rover Range Rover Evoque een trekhaak te plaatsen, moet je ook nog verwijder de achterlichten, omdat ze je kunnen storen, en vooral je de stroomvoorziening van de trekhaak hierop aansluit.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Land Rover Range Rover Evoque: De onderdelen monteren

Het monteren van de trekhaak is op zich geen uitdaging, volg gewoon de montage-aanbevelingen die bij uw trekhaakset zijn geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen maar de hoofdtrekstang aan de wieg van uw Land Rover Range Rover Evoque te bevestigen. Meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekstang te bevestigen. Na deze stap, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe u een trekhaak op uw Land Rover Range Rover Evoque monteert correct uitgevoerd.

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Range Rover Evoque handmatig vergrendelen?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Land Rover Range Rover Evoque: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer complexe stap. Elektriciteit is vaak niet de favoriete taak van monteurs of beginnende klusjesmannen. Je zult er nog wel doorheen moeten want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische onderdelen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Land Rover Range Rover Evoque: Universele elektrische kabelboom

Eerste optie van het tweede deel van onze inhoud hoe monteer je een trekhaak op je Land Rover Range Rover Evoque, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn eigenlijk veel gemakkelijker te plaatsen dan klassieke harnassen. Vergeet echter niet om uw harnas te kiezen afhankelijk van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heeft u een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als u alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze harnassen hoeft u alleen maar de stroom op te vangen van de aansluitingen van uw achterlichten, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Land Rover Range Rover Evoque en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Concluderen, vergeet niet te controleren of al uw lichten/indicatoren werken na deze aansluitingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Land Rover Range Rover Evoque: Klassieke kabelboom

Als je geen universele unit hebt, raden we je ten zeerste aan om met een monteur te praten voor het elektrische aansluitgedeelte. In werkelijkheid, als je geen ervaring hebt met elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Land Rover Range Rover Evoque moet monteren, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je zocht, als je andere vragen of opmerkingen hebt over je Land Rover Range Rover Evoque, aarzel niet om onze catalogus met artikelen of blogposts erover te raadplegen.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Land Rover Range Rover, wat te doen?

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector