Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe monteer je een trekhaak op een Alfa Romeo 147?

Je droomt misschien van kamperen in de natuur op een grote caravan, je hebt een grote tuin en als je ervoor zorgt, helpt een aanhangwagen je om het groenafval te legen, je bent een ambachtsman en je wilt je gereedschap dragen, in al deze omstandigheden, zal een hapering de fundamentele factor zijn om uw projecten te kunnen realiseren. U probeert vrijwel zeker uit te zoeken hoe u een trekhaak op uw Alfa Romeo 147 monteert? Onze uitgevers hebben deze inhoudspagina gemaakt om het voor u minder ingewikkeld te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst zullen we kijken naar de handelingen voor het monteren van een trekhaak op een Alfa Romeo 147, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Alfa Romeo 147: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de montage van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit deel wordt in porties gesneden, eerst de voorbereiding, dan de montage en tenslotte de paar controles die moeten worden uitgevoerd.

Hoe plaats je een trekhaak op een Alfa Romeo 147: Voorbereiding van de montage

Voordat u begint met het monteren van een trekhaak op uw Alfa Romeo 147, moet u een aantal stappen uitvoeren om het voertuig voor te bereiden op het monteren van de trekhaak. Elk voertuig is gebouwd om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw voertuig, ook al heeft u er toegang toe nodig. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je: verwijder de achterbumper, in de meeste gevallen zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, vergeet niet alle schroeven te bewaren. Verder om de bumper een trekhaak te plaatsen op een Alfa Romeo 147 moet je ook verwijder de achterlichten, aangezien ze u kunnen storen, en u sluit met name de voeding van de trekhaak op hen aan.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Alfa Romeo 147: De onderdelen monteren

De montage van de trekhaak is op zich niet moeilijk, volg gewoon de montagerichtlijnen die bij uw trekhaakset zijn geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdkoppelingsstang aan de houder van uw Alfa Romeo 147 te bevestigen, in de meeste gevallen wordt deze stap gedaan door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdkoppelingsstang te bevestigen. Na deze fase, controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan hebt u de eerste stap van Hoe een trekhaak op uw Alfa Romeo 147 te monteren, efficiënt uitgevoerd.

Weiterlesen:
Olielampje Alfa Romeo 147 dat blijft branden

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Alfa Romeo 147: Installeer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer technische stap. Elektriciteit is in de meeste gevallen niet de favoriete missie van monteurs of beginnende klussers. Je zult er nog wel doorheen moeten, want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische elementen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Alfa Romeo 147: Universele elektrische kabelboom

Eerste mogelijkheid van het tweede deel van onze inhoudspagina hoe u een trekhaak op uw Alfa Romeo 147 monteert, het monteren van een universele kabelboom. Deze kits zijn in feite veel eenvoudiger te plaatsen dan klassieke harnassen. Zorg er echter voor dat u uw harnas selecteert, afhankelijk van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heb je een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als je alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze harnassen hoeft u alleen maar de stroom op te vangen van de aansluitingen van uw achterlichten, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Alfa Romeo 147 en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Af te maken, controleer of al uw lichten/indicatoren werken na deze aansluitingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Alfa Romeo 147: Klassieke kabelboom

Als je geen universeel apparaat hebt, raden we je ten zeerste aan om met een werkplaats te spreken voor het elektrische aansluitgedeelte. Inderdaad, als je geen kennis hebt van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Alfa Romeo 147 monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden die je zocht, mocht je andere vragen of problemen hebben over je Alfa Romeo 147, aarzel dan niet om contact op te nemen onze catalogus met artikelen erover.

Weiterlesen:
De airco in mijn Alfa Romeo 147 is niet meer koud

Kijk voor meer tips over de Alfa Romeo 147 in de categorie Alfa Romeo 147.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector