Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe parkeersensoren op Lincoln MKC installeren?

Moderne auto’s worden allemaal geleverd met een ongelooflijke hoeveelheid technologie, maar vanwege uw budget of het jaar van uw Lincoln MKC heeft u misschien niet genoeg geluk om ze allemaal te hebben. Vandaag gaan we u helpen dit probleem op te lossen door het u te vertellen hoe installeer ik parkeersensor op mijn Lincoln MKC? In werkelijkheid is deze optie zeer efficiënt, vooral als u in de stad woont en uw auto regelmatig op krappe parkeerplaatsen moet parkeren. Om je daarbij te helpen kijken we eerst hoe parkeersensoren werken, daarna kijken we ernaar hoe je een achteruitrijsensor installeert op een Lincoln MKC, en tot slot, hoeveel kost een parkeersensor?

Hoe werken parkeersensoren op een Lincoln MKC?

We beginnen dus met het functioneren van een parkeersensor. Zoals we u in de inleiding hebben uitgelegd, staat deze bijzonder interessante optie u toe ken de afstand tussen de achterkant van uw Lincoln MKC en een obstakel wanneer u achteruit beweegt. Het is daarom bijzonder legitiem voor personen die vaak moeten manoeuvreren, wiens gezichtsveld verschrikkelijk is of wiens auto groot is.

De achteruitrijsensoren van een Lincoln MKC, die vaak standaard zijn gemonteerd, bevatten een set sensoren (minimaal 4) die worden geactiveerd bij de achteruitversnelling en obstakels in de buurt detecteren. De gebruikte technologie is: echo, die een signaal zal sturen dat van het obstakel zal stuiteren en terug naar de sensor wordt gestuurd. Een computer onderzoekt de duur van deze reis en berekent de afstand tussen het obstakel en de radar. In de meeste gevallen heeft u een geluidssignaal in de cabine dat sterker wordt naarmate de hindernis dichterbij komt en in sommige modellen een visuele markering als aanvulling. De achteruitrijradars van een Lincoln MKC helpen je daarbij parkeren, maar ook voor beveiliging en wegblijven van voetgangers.

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Lincoln MKS verwijderen?

Hoe parkeersensoren installeren op een Lincoln MKC?

We gaan nu verder met de stap waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, montage achteruit parkeersensoren op een Lincoln MKC. Dit gedeelte is voor jou als je geen standaard reservesensor hebt ingesteld en je toch gebruik wilt maken van deze technologie, of als je een beschadigde moet vervangen. Je hebt geluk, Het is mogelijk om aftermarket parkeersensoren te kopen om uzelf op uw Lincoln MKC te installeren.

Hoe een defecte back-upsensor op een Lincoln MKC te vervangen

Eerst zullen we zien hoe vervang een defecte parkeersensor op een Lincoln MKC. Als blijkt dat uw Lincoln MKC een aanrijding van achteren heeft geleden en een van de sensoren van uw achteruitrijradar is vernietigd, moet deze worden verwisseld om het systeem goed te laten functioneren. Gelukkig voor u is dit proces heel eenvoudig, u kunt het zelfs zelf uitvoeren zonder enige gespecificeerde mechanische vaardigheid:

 • Koop een vervangende radar met de merknaam van de fabrikant.
 • Koppel de oude back-up sensor los van de achterkant van de bumper.
 • Haal de kapotte parkeersensor uit je Lincoln MKC, deze stap is erg intuïtief, hij wordt alleen vastgeklikt.
 • Monteer de nieuwe sensor opnieuw en sluit deze aan.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is het testen om er zeker van te zijn dat het correct werkt.

  Hoe installeer ik een aftermarket parkeersensorkit op een Lincoln MKC

  Nu gaan we door naar de sectie waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe installeer ik een achteruitrijsensor op een Lincoln MKC die er geen heeft? Zoals we hierboven hebben uitgelegd, heb je geluk omdat een groot aantal OEM’s nu aftermarket-back-upradarmodellen verkopen. De best presterende en minst kwetsbare modellen zijn echter modellen die in uw bumper passen. We zullen ons in deze sectie concentreren op deze modellen. Het is onontbeerlijk om enkele noties in elektriciteit te hebben en enkele noties in doe-het-zelf om de installatie van de kit te overwegen. U zult zeker de bumper van uw Lincoln MKC moeten verwijderen voor de installatie, aarzel niet om ons document over dit onderwerp te raadplegen om het te volgen proces te leren. Als je daar geen zin in hebt, kun je een werkplaats bellen, de taak kost hem tussen de 1 en 2 uur, en voor jou ongeveer 3 uur.

  • U hoeft alleen maar de installatieaanbevelingen te volgen, maar we vatten hier de belangrijkste procedures samen.
  • Haal de bumper eruit als je geen toegang hebt tot de binnenkant.
  • Denk na over de beste plaatsing van de sensoren om blinde vlekken te voorkomen, boor met behulp van de meegeleverde boorklok uw bumper.
  • Plaats uw verschillende sensoren.
  • Leid de kabels naar de koplampeenheid met uw achteruitrijlicht.
  • Haal de stroom van de draden om uw parkeersensoren hierop aan te sluiten.
  • Probeer het eens uit.

   Installeer een parkeersensor zonder te boren op een Lincoln MKC

   En tot slot presenteren we u nu de installatie van een boorvrij parkeersensorsysteem op een Lincoln MKC. Er zijn twee opties, de echo’s zijn zwakker omdat ze worden blootgesteld aan de schokken, en de elektromagnetische straling die achter in de bumper blijft steken en die daardoor wordt beschermd, het beschadigt je bumper niet en is dus gemakkelijk af te nemen. Dit soort radar blijft op de bumper plakken. De installatie van dit soort sensoren zal vergelijkbaar zijn.

   • Houd u aan de installatiehandleiding die toegankelijk is met enkele elektrische kennis.
   • Vind de beste sensorpositie, ofwel achter de bumper voor de elektromagnetische omkeersensor (plakband) en of de verschillende plekken van de ultrasone sensoren.
   • Lijm ze aan elkaar en verbind ze met de meegeleverde doos.
   • Test het allemaal uit.

    Wat is de prijs van parkeersensoren voor een Lincoln MKC?

    Prijs van het vervangen van een defecte achteruitrij-parkeersensor voor een Lincoln MKC

    De vervanging van een vernietigde achteruitrijradar is afhankelijk van het model, maar de prijs zal variëren tussen 10 en 30 euro per sensor. Voor de installatie van de kit door een werkplaats is het essentieel om ongeveer honderd euro te rekenen.

    Prijs van een ultrasone parkeersensor met boren voor Lincoln MKC

    Voor de modellen met gaten zijn er veel sets en verschillende merken, maar daar moet je op rekenen 50 euro voor een pakket van goede kwaliteit.

    Prijs van een parkeersensoren kit zonder boren voor een Lincoln MKC

    .

    Tot slot, voor de prijs van een achteruitrijradar zonder boren voor uw Lincoln MKC, welke versie u ook kiest, u zult er tussen moeten uitgeven 30 en 60 euro.

    Voor meer tips over de Lincoln MKC, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector