Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe parkeersensoren op Lincoln MKS installeren?

Moderne auto’s zijn allemaal voorzien van een verbazingwekkende hoeveelheid technologie, maar vanwege uw budget of het jaar van uw Lincoln MKS heeft u misschien niet genoeg geluk om ze allemaal te hebben. In dit artikel gaan we u helpen dit probleem op te lossen door het uit te leggen hoe installeer ik parkeersensor op mijn Lincoln MKS? Deze optie is inderdaad zeer efficiënt, vooral als u in de stad woont en uw auto regelmatig op smalle parkeerplaatsen moet parkeren. Om je daarbij te helpen kijken we eerst hoe parkeersensoren werken, daarna kijken we ernaar hoe u een achteruitrijsensor installeert op een Lincoln MKS, en tot slot, hoeveel kost een parkeersensor?

Hoe werken parkeersensoren op een Lincoln MKS?

We beginnen dus met het functioneren van een parkeersensor. Zoals we u in de intro hebben onthuld, kunt u met deze bijzonder interessante optie ken de afstand tussen de achterkant van uw Lincoln MKS en een obstakel wanneer u achteruit beweegt. Het is dus specifiek legitiem voor mensen die regelmatig moeten manoeuvreren, met een slecht gezichtsveld of met een grote auto.

De achteruitrijsensoren van een Lincoln MKS, vaak standaard geïnstalleerd, bevatten een set sensoren (minimaal 4) die worden geactiveerd bij de achteruitversnelling en obstakels in de buurt lokaliseren. De gebruikte technologie is echo, die een signaal zal sturen dat van het obstakel zal stuiteren en terug naar de sensor wordt gestuurd. Een computer analyseert de duur van deze reis en berekent de afstand tussen het obstakel en de radar. In de meeste gevallen krijgt u in de cabine een geluidswaarschuwing die in intensiteit toeneemt met de nabijheid van het obstakel en in sommige modellen een visuele indicator als aanvulling. De omkerende radars van een Lincoln MKS maken het mogelijk parkeren, maar ook voor veiligheid en het vermijden van voetgangers.

Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Lincoln MKS

Hoe parkeersensoren installeren op een Lincoln MKS?

We gaan nu verder met het deel waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, achteruitparkeersensoren installeren op een Lincoln MKS. Dit onderdeel is voor jou als je geen standaard reservesensor hebt opgesteld en toch gebruik wilt maken van deze technologie, of als je een kapotte moet vervangen. Je hebt geluk, Het is mogelijk om aftermarket parkeersensoren voor auto’s te kopen om uzelf op uw Lincoln MKS te installeren.

Hoe een defecte back-up sensoren op een Lincoln MKS te vervangen

Eerst zullen we zien hoe vervang een defecte parkeersensor op een Lincoln MKS. Als uw Lincoln MKS een schok achter heeft opgelopen en een van de sensoren van uw achteruitrijradar is kapot, moet deze worden verwisseld om het systeem correct te laten functioneren. Gelukkig voor jou is dit proces uiterst eenvoudig, je kunt het zelfs zelf uitvoeren zonder enige mechanische vaardigheid:

 • Koop een vervangende radarunit met de merknaam van de fabrikant.
 • Koppel de oude back-up sensor los van de achterkant van de bumper.
 • Haal de kapotte parkeersensor uit uw Lincoln MKS, deze stap is uiterst intuïtief, hij wordt alleen vastgeklikt.
 • Monteer de nieuwe sensor opnieuw en sluit deze aan.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is het testen om er zeker van te zijn dat het correct werkt.

  Hoe installeer ik een aftermarket parkeersensorkit op een Lincoln MKS

  Nu gaan we verder met het deel waar je vrijwel zeker het meest enthousiast over bent, hoe installeer ik een achteruitrijsensor op een Lincoln MKS die er geen heeft? Zoals we hierboven vermeldden, heb je geluk omdat een groot aantal OEM’s nu automotive aftermarket-back-upradarmodellen aanbieden. Maar de best presterende en minst kwetsbare modellen zijn modellen die in uw bumper passen. We zullen in dit deel naar deze soorten kijken. Het is belangrijk om enkele noties te hebben in elektriciteit en enkele noties in doe-het-zelf om de montage van de kit te overwegen. U zult zeker de bumper van uw Lincoln MKS moeten verwijderen voor de installatie, aarzel niet om onze inhoud over dit onderwerp te lezen om de te volgen procedure te leren. Als je geen zin hebt, kun je een monteur bellen, het proces zou hem tussen de 1 en 2 uur moeten kosten, en voor jou ongeveer 3 uur.

  • U hoeft zich alleen aan de installatieaanbevelingen te houden, maar we vatten hier de belangrijkste procedures samen.
  • Haal de bumper eruit als je geen toegang hebt tot de binnenkant.
  • Denk na over de beste locatie van de sensoren om blinde vlekken te voorkomen, boor met behulp van de meegeleverde boorklok uw bumper.
  • Plaats uw verschillende sensoren.
  • Leid de kabels naar de koplampeenheid met uw achteruitrijlicht.
  • Haal de stroom van de draden om uw parkeersensoren hierop aan te sluiten.
  • Probeer het allemaal uit.

   Installeer een parkeersensor zonder te boren op een Lincoln MKS

   En als laatste presenteren we u nu de installatie van een boorvrij parkeersensorsysteem op een Lincoln MKS. Er zijn twee opties: de echo’s zijn kwetsbaarder omdat ze worden blootgesteld aan de schokken, en de elektromagnetische straling die achter de bumper blijft plakken en daardoor wordt beschermd, het is niet schadelijk voor je bumper en zal dus gemakkelijk te verwijderen zijn. Dit soort radar blijft op de bumper plakken. De opstelling van dit soort sensoren zal vergelijkbaar zijn.

   • Volg de installatiehandleiding die toegankelijk is met enkele elektrische kennis.
   • Vind de beste sensorlocatie, ofwel achter de bumper voor de elektromagnetische omkeersensor (plakband) en of de verschillende plekken van de ultrasone sensoren.
   • Lijm ze aan elkaar en verbind ze met de meegeleverde doos.
   • Probeer het allemaal uit.

    Wat is de prijs van parkeersensoren voor een Lincoln MKS?

    Prijs van het ruilen van een defecte achteruitrij-parkeersensor voor een Lincoln MKS

    De vervanging van een kapotte omkeerradar is afhankelijk van het model, maar de prijs schommelt tussen 10 en 30 euro per sensor. Voor de installatie van de kit door een monteur is ongeveer honderd euro nodig.

    Prijs van een ultrasone parkeersensor met boren voor Lincoln MKS

    Voor de modellen met gaten zijn er veel sets en verschillende merken, maar daar moet je op rekenen 50 euro voor een kwalitatief hoogwaardige opstelling.

    Prijs van een parkeersensoren kit zonder boren voor een Lincoln MKS

    .

    Eindelijk voor de prijs van een achteruitrijradar zonder boren voor uw Lincoln MKS, welk type u ook kiest, u zult er tussen moeten uitgeven 30 en 60 euro.

    Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Lincoln MKS uitschakelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector