Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe parkeersensoren op Lincoln Navigator installeren?

Moderne auto’s hebben allemaal een indrukwekkend aantal opties, maar vanwege uw budget of het jaar van uw Lincoln Navigator heeft u misschien niet genoeg geluk om ze allemaal te hebben. In dit artikel gaan we u helpen dit probleem op te lossen door uit te leggen hoe installeer ik parkeersensor op mijn Lincoln Navigator? In werkelijkheid is deze optie buitengewoon praktisch, vooral als u in de stad woont en uw auto gewoonlijk op smalle parkeerplaatsen moet parkeren. Om je op weg te helpen, kijken we eerst hoe parkeersensoren werken, daarna kijken we ernaar hoe u een achteruitrijsensor installeert op een Lincoln Navigator, en tot slot, hoeveel kost een parkeersensor?

Hoe werken parkeersensoren op een Lincoln Navigator?

We beginnen dus met het functioneren van een parkeersensor. Zoals we u al in de intro hebben verteld, kunt u met deze bijzonder interessante optie ken de afstand tussen de achterkant van uw Lincoln Navigator en een obstakel wanneer u achteruit beweegt. Het is dus vooral eerlijk voor eigenaren die regelmatig moeten manoeuvreren, met een slecht gezichtsveld of met een grote auto.

De achteruitrijsensoren van een Lincoln Navigator, vaak standaard gemonteerd, bestaan ​​uit een set sensoren (minimaal 4) die bij de achteruitversnelling worden geactiveerd en obstakels in de buurt lokaliseren. De gebruikte technologie is echo, die een signaal zal sturen dat van het obstakel zal stuiteren en terug naar de sensor wordt gestuurd. Een computer analyseert de duur van deze reis en berekent de afstand tussen het obstakel en de radar. Over het algemeen krijgt u een geluidssignaal in de cabine dat sterker wordt naarmate de hindernis dichterbij komt en in sommige modellen een visuele markering als aanvulling. De omkerende radars van een Lincoln Navigator maken het mogelijk parkeren, maar ook voor beveiliging en wegblijven van voetgangers.

Weiterlesen:
Hoe een Lincoln Navigator vergrendelen met een lege batterij?

Hoe parkeersensoren installeren op een Lincoln Navigator?

We gaan nu verder met het gedeelte waar u waarschijnlijk het meest door geïntrigeerd bent, achteruitparkeersensoren installeren op een Lincoln Navigator. Dit gedeelte is voor jou als je geen standaard reservesensor hebt ingesteld en je toch wilt profiteren van deze technologie, of als je een beschadigde moet vervangen. Je hebt geluk, Het is mogelijk om aftermarket parkeersensoren te kopen om uzelf op uw Lincoln Navigator te installeren.

Hoe een kapotte back-up sensor op een Lincoln Navigator te vervangen

Eerst zullen we zien hoe vervang een kapotte parkeersensor op een Lincoln Navigator. In het geval dat uw Lincoln Navigator van achteren is geraakt en een van de sensoren van uw achteruitrijradar is beschadigd, moet deze worden vervangen om het systeem effectief te laten functioneren. Gelukkig voor jou is deze procedure uiterst eenvoudig, je kunt het zelfs zelf ontdekken zonder enige gespecificeerde mechanische vaardigheid:

 • Koop een vervangende radar met de merknaam van de fabrikant.
 • Koppel de oude back-up sensor los van de achterkant van de bumper.
 • Haal de vernielde parkeersensor van uw Lincoln Navigator af, dit podium is zeer intuïtief, het wordt alleen vastgeklikt.
 • Monteer de nieuwe sensor opnieuw en sluit deze aan.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is het testen om er zeker van te zijn dat het effectief werkt.

  Hoe installeer ik een aftermarket parkeersensorkit op een Lincoln Navigator

  Nu gaan we verder met het gedeelte waar u waarschijnlijk het meest door geïntrigeerd bent, hoe installeer ik een achteruitrijsensor op een Lincoln Navigator die er geen heeft? Zoals we eerder vermeldden, heb je geluk omdat een groot aantal OEM’s nu aftermarket-back-upradarmodellen aanbieden. De best presterende en minst kwetsbare modellen zijn echter modellen die in uw bumper passen. We zullen ons in dit deel concentreren op deze modellen. Het is noodzakelijk om enkele noties in elektriciteit te hebben en enkele noties in doe-het-zelf om de montage van de kit te overwegen. U zult zeker de bumper van uw Lincoln Navigator moeten verwijderen voor de installatie, aarzel niet om ons document over dit onderwerp te raadplegen om het te volgen proces te leren. Als je geen zin hebt, kun je een monteur bellen, het proces zou hem tussen de 1 en 2 uur moeten kosten, en voor jou ongeveer 3 uur.

  • U hoeft zich alleen maar aan de installatie-instructies te houden, maar we vatten hier de belangrijkste procedures samen.
  • Verwijder de bumper als u geen toegang heeft tot de binnenkant.
  • Denk na over de ideale positie van de sensoren om blinde vlekken te voorkomen, boor met behulp van de meegeleverde boorklok uw bumper.
  • Plaats uw verschillende sensoren.
  • Leid de kabels naar de koplampeenheid met uw achteruitrijlicht.
  • Haal de stroom van de draden om uw parkeersensoren hierop aan te sluiten.
  • Probeer het allemaal uit.

   Installeer een parkeersensor zonder te boren op een Lincoln Navigator

   En tot slot presenteren we u nu de installatie van een boorvrij parkeersensorsysteem op een Lincoln Navigator. Er zijn twee soorten, de echo’s zijn zwakker omdat ze worden blootgesteld aan de schokken, en de elektromagnetische straling die achter de bumper blijft plakken en daardoor wordt beschermd, het beschadigt je bumper niet en zal dus gemakkelijk te verwijderen zijn. Dit type radar blijft op de bumper plakken. De opstelling van dit soort sensoren zal vergelijkbaar zijn.

   • Houd u aan de installatiehandleiding die toegankelijk is met enkele elektrische kennis.
   • Bepaal de ideale sensorlocatie, ofwel achter de bumper voor de elektromagnetische omkeersensor (plakband) en of de verschillende locaties van de ultrasone sensoren.
   • Lijm ze aan elkaar en verbind ze met de meegeleverde doos.
   • Test het allemaal uit.

    Wat is de prijs van parkeersensoren voor een Lincoln Navigator?

    Prijs van het vervangen van een kapotte achteruitrij-parkeersensor voor een Lincoln Navigator

    De vervanging van een beschadigde achteruitrijradar is afhankelijk van het model, maar de prijs zal tussen schommelen 10 en 30 euro per sensor. Voor de montage van de kit door een monteur is het essentieel om ongeveer honderd euro te rekenen.

    Prijs van een ultrasone parkeersensor met boring voor Lincoln Navigator

    Voor de modellen met gaten zijn er veel sets en verschillende merken, maar je zult moeten rekenen 50 euro voor een betrouwbare kit.

    Prijs van een parkeersensoren kit zonder boren voor een Lincoln Navigator

    .

    Tot slot, voor de prijs van een achteruitrijradar zonder boren voor uw Lincoln Navigator, welke versie u ook kiest, u zult er tussen moeten uitgeven 30 en 60 euro.

    Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln Navigator?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector