Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe repareer ik een olielek op mijn Land Rover Range Rover Sport?

Eigenaar zijn van een auto is belangrijk, we hebben hem vaak nodig om bij ons werk te komen en voor veel van onze dagelijkse ritten. Dit vitale deel van ons jaarlijkse budget bezorgt ons af en toe complicaties, bewust zijn van olielekkage aan uw auto is er één van … Inderdaad, een olielek is meestal niet ongevaarlijk en kan snel leiden tot het breken van uw motor als u het niet herkent het. Als u zich bewust bent van olie lekt op uw Land Rover Range Rover Sport, bent u bij ons aan het juiste adres, wij zullen u eerst helpen om de oorzaak van het olielek te achterhalen, en ten tweede zullen we u helpen om dit waar mogelijk te verhelpen.

Identificatie van de oorsprong van de olie die lekt op uw Land Rover Range Rover Sport

Als je ontdekt vloeistof lekt onder uw Land Rover Range Rover Sport vandaanis de eerste stap die u moet nemen om al uw niveaus (stuurbekrachtiging, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof) te onderzoeken om te ontdekken of een van deze onmiddellijk kan worden geïdentificeerd als de oorzaak van het lek. Om de risico’s te beperken is het echt belangrijk om onderzoek uw niveaus elke 2 weken om elk risico op motorbreuk te voorkomen.

In onze omstandigheden zullen we alleen geïnteresseerd zijn in de omstandigheden waarin u merkt dat er olie uit uw Land Rover Range Rover Sport lekt, wat motorolie betreft, de vloeistof zal behoorlijk stroperig zijn en in de kleuren bruin tot zwart en als het versnellingsbakolie is, het zal eerder amberkleurig zijn en een sterke onaangename geur hebben.

Weiterlesen:
Land Rover Range Rover Evoque die sterft tijdens het rijden

Het is eigenlijk niet eenvoudig om de oorzaak van de olie die lekt op een Land Rover Range Rover Sport te achterhalen vanwege de ruimte in het motorblok, maar hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bron van de olie te achterhalen:

  • Ontdek het punt waar de olie valt, het gebied van waaruit het op de vloer terechtkomt …
  • Volg het pad van de druppelende olie naar de bron, als de vlek te groot is, aarzel dan niet om het motorblok schoon te maken en te rijden om het sneller te kunnen achterhalen.
  • Om u te helpen, volgt hier een lijst met de auto-onderdelen die het vaakst olie uit een auto laten lekken: de aftapplug en de afdichting; een van uw carterpakkingen; de oliedrukschakelaar; het oliefilter; de transmissie aftapplug; de transmissie afdichtringen.

Repareer indien mogelijk het onderdeel dat de olie heeft aangevoerd om te lekken op uw Land Rover Range Rover Sport.

Nu u de oorzaak van de olielekkage heeft vastgesteld, is het tijd om aan de slag te gaan. Het is duidelijk dat je een tijdje meer olie kunt toevoegen om het niveau bij te vullen, afhankelijk van de ernst ervan, maar houd er rekening mee dat dit geen langdurige behandeling is en dat het lek op elk moment erger kan worden. We gaan u de reparaties laten zien waarvan we denken dat u ze zelf kunt uitvoeren met wat knowhow, gereedschap en afhankelijk van de toegankelijkheid die u op uw motor zult hebben. Hoe dan ook, dat moet u weten na het repareren van een olielek op een Land Rover Range Rover Sport, moet u uw motor- of versnellingsbakolie verversen.

Weiterlesen:
Land Rover Range Rover Evoque die niet meer accelereert

Olielekkage uit de aftapplug en de afdichting op de Land Rover Range Rover Sport

In deze omstandigheid is de strategie vrij eenvoudig, u hoeft alleen maar uw Land Rover Range Rover Sport op te tillen, als het perfect horizontaal mogelijk is, verwijder uw aftapplug, tap uw motorolie af, vervang uw afvoerpakking, draai de plug perfect vast koppel en controleer de hete motor om er zeker van te zijn dat het lek is verholpen.

Er lekt olie uit het oliefilter van mijn Land Rover Range Rover Sport

In het geval dat uw olielekkage komt uit uw oliefilter, u zult het in principe moeten vervangen. Om dit voor elkaar te krijgen, neem een ​​filtersleutel, verwijder het oude filter, zorg ervoor dat de pakking niet aan de motor blijft kleven, plaats het nieuwe filter en draai het matig vast. Dezelfde controle, hete controle als er olie uit uw Land Rover Range Rover Sport lekt.

Er lekt olie uit de drukschakelaar van mijn Land Rover Range Rover Sport

Als het tenslotte uw drukschakelaar is die de oorzaak is van uw lek op uw Land Rover Range Rover Sport, kunt u deze, afhankelijk van de toegankelijkheid, gemakkelijk bereiken en vervangen. Om dit te bereiken, plaatst u een opvangbak onder het onderdeel, koppelt u de elektrische draad los, verwijdert u het onderdeel, plaatst u de vervangende drukschakelaar snel terug, reinigt u de montage en voert u een hete test uit om ervoor te zorgen dat er geen olie meer uit uw land lekt Rover Range Rover Sport.

Voor elk ander type lek raden we u aan om naar uw reparatiewerkplaats te gaan, omdat de reparatie te veel kennis en gereedschap met zich meebrengt om sereen alleen te doen.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Land Rover Range Rover Sport?

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector