Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe repareer ik olielekkage op mijn Lincoln MKC?

Eigenaar zijn van een voertuig is belangrijk, we hebben het vaak nodig om bij ons werk te komen en voor het merendeel van onze dagelijkse ritten. Dit essentiële deel van ons jaarbudget brengt ons af en toe tot complicaties, bewust zijn van olielekkage aan uw auto is er één van … In feite is een olielek zelden goedaardig en kan het snel leiden tot motorbreuk als u dat niet doet. herken het niet. Als u zich bewust bent van er lekt olie op uw Lincoln MKC, bent u bij ons aan het juiste adres, we zullen u eerst helpen de oorzaak van het olielek te vinden en daarnaast zullen we u helpen om het waar mogelijk te repareren.

Identificatie van de oorsprong van de olie die lekt op uw Lincoln MKC

Als je vind vloeistof lekt onder uw Lincoln MKC, de eerste juiste zet is om al uw niveaus (stuurbekrachtiging, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof) te controleren om te zien of een van deze snel kan worden herkend als de oorzaak van het lek. Om de risico’s te beperken is het zeker nodig controleer uw niveaus elke 2 weken om elk risico op motorbreuk te voorkomen.

In ons geval zullen we ons alleen concentreren op het geval dat u olie identificeert die uit uw Lincoln MKC lekt, wat motorolie betreft, de vloeistof zal behoorlijk stroperig zijn en in de kleuren bruin tot zwart en als het versnellingsbakolie is, zal het zijn eerder in amber tonen en zal een sterke ongemakkelijke geur hebben.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Lincoln MKC te resetten

Het is niet altijd gemakkelijk om de oorzaak van de olie die lekt op een Lincoln MKC te vinden vanwege de ruimte in het motorblok, maar toch volgen hier de richtlijnen die u moet volgen om de bron van de olie te vinden:

  • Zoek het punt waar de olie valt, de plaats van waaruit het op de grond lekt …
  • Ga terug langs de route van de druppelende olie naar de basis, als de vlek te groot is, aarzel dan niet om het motorblok schoon te maken en rijd om het probleemloos te kunnen ontdekken.
  • Om u te begeleiden, volgt hier een lijst met de onderdelen die in de meeste gevallen olie uit een auto laten lekken: de aftapplug en de afdichting; een van uw carterpakkingen; de oliedrukschakelaar; het oliefilter; de transmissie aftapplug; de transmissie afdichtringen.

Repareer waar mogelijk het onderdeel dat de olie heeft gegenereerd om te lekken op uw Lincoln MKC.

Nu u de oorzaak van de olielekkage heeft vastgesteld, is het tijd om aan de slag te gaan. Het is duidelijk dat je een tijdje meer olie kunt toevoegen om het niveau bij te vullen, afhankelijk van de intensiteit, maar onthoud dat dit geen duurzame behandeling is en dat het lek elke keer kan toenemen. We gaan u de reparaties demonstreren waarvan we denken dat u ze helemaal alleen kunt uitvoeren met wat knowhow, gereedschap en afhankelijk van de toegankelijkheid die u op uw motor zult hebben. Dat moet u in ieder geval weten na het repareren van een olielek op een Lincoln MKC, moet je de motor- of versnellingsbakolie verversen.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de remblokken van mijn Lincoln MKC?

Olielekkage uit de aftapplug en de afdichting op Lincoln MKC

In dit scenario is de techniek heel eenvoudig, u hoeft alleen uw Lincoln MKC op te tillen, indien mogelijk volledig horizontaal, verwijder uw aftapplug, tap uw motorolie af, verwissel uw afvoerpakking, draai de plug vast met het perfecte koppel en controleer de hete motor om ervoor te zorgen dat het lek is gerepareerd.

Er lekt olie uit het oliefilter van mijn Lincoln MKC

Voor het geval dat je olielekkage komt uit uw oliefilter, u hoeft deze alleen maar te vervangen. Neem hiervoor een filtersleutel, verwijder het oude filter, zorg ervoor dat de pakking niet aan de motor blijft kleven, plaats het nieuwe filter en draai het matig vast. Dezelfde controle, hete controle als er olie uit uw Lincoln MKC lekt.

Er lekt olie uit de drukschakelaar van mijn Lincoln MKC

Om te eindigen, als het uw drukschakelaar is die de oorzaak is van uw lek op uw Lincoln MKC, kunt u deze, afhankelijk van de gemakkelijke toegang, bereiken en deze heel gemakkelijk verwisselen. Om dit voor elkaar te krijgen, plaatst u een opvangbak onder het onderdeel, koppelt u de elektrische draad los, verwijdert u het onderdeel, plaatst u de vervangende drukschakelaar snel terug, reinigt u het geheel en voert u een hete test uit om te bevestigen dat er geen olie meer uit uw Lincoln MKC.

Voor elk ander type lek raden we u aan om naar uw reparatiewerkplaats te gaan, omdat de reparatie te veel expertise en gereedschap nodig heeft om sereen alleen te worden uitgevoerd.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKS te slepen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector