Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe riemalarm op Lincoln MKS uitschakelen?

Voor sommige mensen is het gebruik van een veiligheidsgordel niet verplicht, de waarheid is dat sommige Lincoln MKS-bestuurders hun auto alleen op privéterrein en bij lage snelheden gebruiken. Toch willen sommige andere chauffeurs de veiligheidsgordel niet gebruiken, ook al brengen ze andere chauffeurs daarmee niet in gevaar — het is tegen de wet. Alleen voor de eerste categorie mensen zullen we je dat leren schakel het riemalarm van uw Lincoln MKS uit, zodat u kunt rijden zonder uw riem te dragen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst enkele details geven die u moet weten voordat u een dergelijke procedure bedenkt, en ten tweede zullen we u onthullen hoe u de riemwaarschuwing van uw Lincoln MKS / Strong> kunt uitschakelen.

Enkele details die u moet weten voordat u het riemalarm van uw Lincoln MKS wilt uitschakelen

Zoals we je in de intro van dit artikel hebben verteld, inhoud, kijkend naar het uitschakelen van de riemwaarschuwing van uw Lincoln MKS is niet onbelangrijk. Dit alarm is er om u eraan te herinneren uw riem vast te maken, in overeenstemming te zijn met de wet en geen onnodige risico’s te nemen. Desalniettemin, als u echt de voorkeur geeft aan deze stap, moet u enkele details weten die u aan het denken kunnen zetten voordat u handelt, vindt u ze in de onderstaande lijst:

  • Het is duidelijk, maar het is nuttig eraan te herinneren dat rijden zonder veiligheidsgordel in de meeste westerse landen verboden is.
  • Uw Lincoln MKS wordt voorzien van een airbag, als u uw veiligheidsgordel niet heeft, in geval van een incident uw airbag kan gevaarlijker zijn dan beschermend
  • Een veiligheidselement zijn, de riemalarm pieper van uw Lincoln MKS moet functioneel zijn , het is gekoppeld aan airbagdetectoren, met name de gordelwaarschuwingspieper van de passagiersstoel, dus wees echt voorzichtig tijdens uw manipulaties
Weiterlesen:
Hoe lees ik foutcode op Lincoln MKS?

.

Hoe schakel ik het riemalarm op mijn Lincoln MKS uit?

Na het bekijken van de verschillende details om rekening mee te houden alvorens te overwegen het uitschakelen van de riemwaarschuwing van een Lincoln MKS, we zullen u leren hoe u deze taak moet uitvoeren.

Gebruik een riemgespverlenging om het riemalarm van uw Lincoln MKS uit te schakelen

.

De eerste en meest eenvoudige optie die voor u beschikbaar is, is het kopen van een verlengstuk voor de riemgesp om het riemalarm op uw Lincoln MKS uit te schakelen. Het bijzondere van dit onderdeel is dat u uw riem ondanks alles kunt gebruiken. In feite is het een riemgesp met een clip aan het bovenste gedeelte om aan uw riemgesp te passen. Maar het is belangrijk om te weten dat dit product moet voldoen aan de specificaties van de fabrikant, zodat het in geval van een ongeval net zo resistent is als uw gewone riemgesp. Daarom is het voor u een betere keuze om deze riemgespverlenging voor Lincoln MKS bij een auto-onderdelendealer te krijgen. Bij deze verlenging kun je kiezen of je je riem wel of niet wilt dragen. Deze verlenging koop je tussen de 20 en 30 euro.

Gebruik een riemgesp om uw Lincoln MKS-riemalarm uit te schakelen

.

Deze oplossing is alleen voorbehouden aan chauffeurs die helemaal geen autogordel willen omdoen en daardoor niet meer willen hoor de riem alarm piepen van hun Lincoln MKS. U wordt hierdoor vogelvrij verklaard en bij politiecontrole riskeert u een boete van honderden euro’s en weinig punten op uw rijbewijs. We raden u dus aan om dit te doen, alleen als u met uw auto op privéterrein rijdt. De theorie is min of meer hetzelfde als voor de verlenging, u zult een riemgesp kunnen krijgen die in de houder van uw riem past, die voor het alarm de aanwezigheid van de riem imiteert en daarom de piep niet activeert ervan. Zorg ervoor dat u de breedte van uw gesp en de inkeping meet om een ​​gesp te kopen die compatibel is met de riemhouder van uw Lincoln MKS. Door online te gaan, vindt u gespen rond de 10 €. Houd er rekening mee dat, zoals in het vorige gedeelte te zien, een airbag zonder veiligheidsgordel bij een ongeval zeer gevaarlijk kan zijn.

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lincoln MKC reinigen?

Gebruik een diagnostisch OBD-systeem om het riemalarm van uw Lincoln MKS uit te schakelen

Om af te sluiten, de verstandigste strategie om schakel het riemalarm op uw Lincoln MKS uit. U kunt gebruik een diagnostisch OBD-systeem om dit alarm uit te schakelen, maar u hebt de instructies van de fabrikant nodig om het exacte proces te kennen, en over het algemeen zal een professional deze procedure beter voor u kunnen uitvoeren. Maar velen van hen zullen aarzelen vanwege de onwettigheid van de procedure.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector