Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe servicelamp Lincoln MKX uit te schakelen

Uw auto in de gaten houden is tegenwoordig absoluut noodzakelijk, natuurlijk, als u het niet minimaal onderhoudt of als u geen rekening houdt met tekenen van abnormaliteit, loopt u een groot risico om te ontdekken dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen focussen, een van de tekenen dat de meeste lastige automobilisten de olieverversingsmeter zijn, hoe het servicelicht op zijn Lincoln MKX uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee overeenkomt, en in een tweede stap de procedure die moet worden gevolgd om uit te voeren een reset van de service-indicator op Lincoln MKX? .

Interesse en werking van de servicelamp Lincoln MKX:

Laten we onze gids beginnen met de interpretatie van het servicelampje op het dashboard van uw Lincoln MKX .

Wat betekent het indicatielampje op de Lincoln MKX?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Lincoln MKX. Het doel van deze meter is u attent te maken op de noodzaak om het onderhoud van uw Lincoln MKX uit te voeren, dwz het verversen van de olie. Op basis van het type motor van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km bereiken… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. Over het algemeen zult u dit waarschuwingslicht kunnen waarnemen omdat het is gematerialiseerd in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Lincoln MKX start. Deze teller wordt ook wel de servicelampje op Lincoln MKX .

Waarom het servicelampje op Lincoln MKX op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw monteur laat doen, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Lincoln MKX te doen . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olie ververst, moet u om dezelfde redenen deze teller resetten. Laatste mogelijkheid, u uw eigen olieverversing uitvoert en u uw Lincoln MKX wilt doorverkopen, is het beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van de auto hebt gedaan . Denk niet twee keer na om ons artikel te raadplegen over welke olie u moet selecteren om de olie te verversen op Lincoln MKX.

Weiterlesen:
Het sleutellampje op de Lincoln MKX blijft branden

Hoe kan ik het servicelampje van de Lincoln MKX uitschakelen?

Laten we nu naar het deel gaan dat u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, hoe het servicelicht op de Lincoln MKX uit te schakelen? Er zijn enkele methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we zullen u alleen geven de belangrijkste oplossingen om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Lincoln MKX te drukken, zet dan het contact aan en laat het knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Lincoln MKX.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen schakel het servicelampje van uw Lincoln MKX uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje van de Lincoln MKX uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een techniek die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische plug van uw Lincoln MKX, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te werken . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in ons artikel Lincoln MKXhoe een foutcode op Lincoln MKX uitlezen.

Weiterlesen:
Olielamp Lincoln MKX die blijft branden

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Lincoln MKX:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u zult de exacte procedure voor uw automodel ontdekken in de autoservicehandleiding. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKX wilt, ga dan naar onze Lincoln MKX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector