Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe servicelicht Land Rover Discovery Sport uit te schakelen

Het is tegenwoordig belangrijk om uw auto in de gaten te houden, natuurlijk, als u het niet minimaal onderhoudt of als u geen signalen van abnormaliteit bekijkt, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen concentreren, een van de indicaties dat automobilisten het meest van invloed zijn, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelicht op zijn Land Rover Discovery Sport uit te schakelen? Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken wat deze meter aangeeft en vervolgens in een tweede stap de procedure die moet worden gevolgd om uit te voeren een reset van de service-indicator op Land Rover Discovery Sport? .

Voordeel en bediening van de service light Land Rover Discovery Sport:

Laten we onze gids beginnen met de interpretatie van het servicelicht op het dashboard van uw Land Rover Discovery Sport .

Wat betekent het servicelampje op de Land Rover Discovery Sport?

Laten we onze inhoud beginnen met het belang van het servicelampje op uw Land Rover Discovery Sport. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het onderhoud van uw Land Rover Discovery Sport uit te voeren, dwz het verversen van de olie. Afhankelijk van het soort motoreenheid van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km bereiken… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U kunt dit waarschuwingslampje over het algemeen herkennen omdat het is uitgekomen in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Land Rover Discovery Sport inschakelt. Deze teller staat ook wel bekend als de servicelampje op Land Rover Discovery Sport .

Waarom het servicelampje op Land Rover Discovery Sport op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Land Rover Discovery Sport uit te voeren . Maar zelfs als u zelf olie ververst, moet u om dezelfde redenen deze teller resetten. Laatste mogelijkheid, u zelf olie ververst en u uw Land Rover Discovery Sport wilt doorverkopen, is het voor de toekomstige koper beter om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van de auto heeft uitgevoerd . Aarzel niet om onze inhoud te raadplegen over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op Land Rover Discovery Sport.

Weiterlesen:
Land Rover Discovery Sport die sterft tijdens het rijden

Hoe kan ik het servicelampje van de Land Rover Discovery Sport uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u zeker het meest enthousiast bent over deze inhoud, hoe het dienstlicht op Land Rover Discovery Sport uit te schakelen? Er zijn een aantal methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we zullen u die gewoon geven de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Land Rover Discovery Sport te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat het knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen maar het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Land Rover Discovery Sport.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen schakel het servicelicht van uw Land Rover Discovery Sport uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje van Land Rover Discovery Sport uit met een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische stekker van uw Land Rover Discovery Sport, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te reageren . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in onze inhoud Land Rover Discovery Sporthoe een storingscode op Land Rover Discovery Sport uit te lezen.

Weiterlesen:
Hoe Land Rover Discovery handmatig vergrendelen?

Schakel het servicelicht uit met behulp van de servicehandleiding van uw Land Rover Discovery Sport:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u vindt de exacte procedure voor uw automodel in de autoservicehandleiding. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery Sport wenst, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector