Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe servicelicht Land Rover Range Rover Sport uit te schakelen

Aandacht besteden aan uw auto is essentieel in deze moderne tijd, inderdaad, als u er niet het minste onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met tekenen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw auto wegkwijnt. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen focussen, een van de indicaties dat de meeste lastige autobezitters de olieverversingsmeter zijn, hoe het servicelicht op zijn Land Rover Range Rover Sport uit te schakelen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om te presteren een reset van de service-indicator op Land Rover Range Rover Sport? .

Voordeel en bediening van de service light Land Rover Range Rover Sport:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Land Rover Range Rover Sport .

Wat betekent het servicelampje op de Land Rover Range Rover Sport?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met het belang van het servicelampje op uw Land Rover Range Rover Sport. Het doel van deze meter is om u te waarschuwen voor de noodzaak om het onderhoud van uw Land Rover Range Rover Sport uit te voeren, dwz de olie verversen. Afhankelijk van het soort motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. Over het algemeen zult u dit waarschuwingslicht kunnen waarnemen omdat het is gematerialiseerd in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Land Rover Range Rover Sport start. Deze teller wordt ook wel eens de servicelampje op Land Rover Range Rover Sport .

Waarom het servicelampje op Land Rover Range Rover Sport op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw monteur laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u kunt worden geïnformeerd wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Land Rover Range Rover Sport te doen . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olie ververst, moet u deze teller voor dezelfde factoren resetten. Laatste kans, u uw eigen olieverversing doet en uw Land Rover Range Rover Sport wilt doorverkopen, is het beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van de auto heeft uitgevoerd . Aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over welke olie u moet selecteren om de olie te verversen op Land Rover Range Rover Sport.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op de Land Rover Range Rover Sport?

Hoe kan ik het servicelampje van de Land Rover Range Rover Sport uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in deze inhoudspagina, hoe het servicelampje van de Land Rover Range Rover Sport uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we geven u alleen de belangrijkste methoden om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Land Rover Range Rover Sport te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de auto knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Land Rover Range Rover Sport.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult in staat zijn schakel het servicelicht van uw Land Rover Range Rover Sport uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje van de Land Rover Range Rover Sport uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een aanpak die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische stekker van uw Land Rover Range Rover Sport, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te reageren . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken op onze inhoudspagina Land Rover Range Rover Sporthoe u een foutcode op Land Rover Range Rover Sport kunt lezen.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover Sport te resetten

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Land Rover Range Rover Sport:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt het exacte proces voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector