Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe servicelicht Land Rover Range Rover uit te schakelen

Aandacht besteden aan uw voertuig is tegenwoordig essentieel, eigenlijk, als u het niet minimaal onderhoudt of als u geen signalen van abnormaliteit bekijkt, loopt u het risico dat uw auto verwelkt. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de symptomen die automobilisten het meest storen, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelicht op zijn Land Rover Range Rover uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om te presteren een reset van de service-indicator op de Land Rover Range Rover? .

Interesse en werking van de service light Land Rover Range Rover:

Laten we onze gids beginnen met de interpretatie van het servicelicht op het dashboard van uw Land Rover Range Rover .

Wat betekent het indicatielampje op de Land Rover Range Rover?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met het belang van het servicelampje op uw Land Rover Range Rover. Het doel van deze meter is om u attent te maken op de noodzaak om het onderhoud van uw Land Rover Range Rover uit te voeren, dat wil zeggen het verversen van de olie. Afhankelijk van het soort motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. U zult over het algemeen de mogelijkheid hebben om dit waarschuwingslampje te herkennen omdat het is uitgekomen in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Land Rover Range Rover inschakelt. Deze teller wordt ook wel eens de servicelampje op de Land Rover Range Rover .

Waarom het servicelampje op Land Rover Range Rover op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u kunt worden geïnformeerd wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Land Rover Range Rover te doen . Maar zelfs als u uw eigen olie ververst, moet u deze teller voor dezelfde factoren resetten. Laatste mogelijkheid, u zelf olie ververst en u uw Land Rover Range Rover wilt doorverkopen, is het voor de toekomstige koper beter om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van het voertuig heeft uitgevoerd . Aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op de Land Rover Range Rover.

Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Hoe kan ik het servicelampje van de Land Rover Range Rover uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent in deze inhoudspagina, hoe het servicelampje van de Land Rover Range Rover uit te schakelen? Er zijn een aantal methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, die we u gewoon geven de belangrijkste technieken om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Land Rover Range Rover te drukken, zet dan het contact aan en laat de knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Land Rover Range Rover.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, u zult de mogelijkheid hebben schakel het servicelicht van uw Land Rover Range Rover uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje van de Land Rover Range Rover uit met een OBD-diagnoseprogramma

.

Een aanpak die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische stekker van uw Land Rover Range Rover, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te reageren . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken op onze inhoudspagina Land Rover Range Roverhoe een storingscode op Land Rover Range Rover uitlezen.

Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Land Rover Range Rover Evoque

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Land Rover Range Rover:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u zult het exacte proces voor uw automodel ontdekken in de autoservicehandleiding. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector