Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe servicelicht Lincoln Continental uit te schakelen

Aandacht besteden aan uw auto is in deze moderne tijd nodig, in feite, als u het niet minimaal onderhoudt of als u geen rekening houdt met tekenen van abnormaliteit, loopt u een groot risico om te ontdekken dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de indicaties dat autobezitters de meeste invloed hebben, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelicht op zijn Lincoln Continental uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om uit te voeren een reset van de service-indicator op Lincoln Continental? .

Voordeel en werking van de servicelicht Lincoln Continental:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Lincoln Continental .

Wat betekent het indicatielampje op de Lincoln Continental?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelicht op uw Lincoln Continental. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het onderhoud van uw Lincoln Continental uit te voeren, dat wil zeggen het verversen van de olie. Op basis van het type motor van uw auto en de gebruikte olie moet u dit elke 15 / 000 / 20 km halen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. Over het algemeen zult u dit waarschuwingslicht kunnen waarnemen omdat het is gematerialiseerd in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Lincoln Continental start. Deze teller staat ook wel bekend als de servicelampje op Lincoln Continental .

Waarom het servicelampje op Lincoln Continental op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u op de hoogte kunt worden gesteld wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Lincoln Continental te doen . Maar zelfs als u zelf olie ververst, moet u om dezelfde redenen deze teller resetten. Laatste mogelijkheid, u uw eigen olieverversing uitvoert en u uw Lincoln Continental wilt doorverkopen, is het beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van de auto heeft uitgevoerd . Denk niet twee keer na om advies te vragen in ons artikel over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op Lincoln Continental.

Weiterlesen:
Het sleutellampje op Lincoln Continental blijft branden

Hoe kan ik het servicelicht op Lincoln Continental uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan dat u zeker het meest enthousiast bent over dit artikel, hoe het servicelicht op Lincoln Continental uit te schakelen? Er zijn een aantal methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, die we u alleen zullen geven de belangrijkste technieken om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Lincoln Continental te drukken, zet dan het contact aan en laat de knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Lincoln Continental.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen schakel het servicelicht van uw Lincoln Continental uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

Schakel het servicelampje op Lincoln Continental uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een techniek die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische stekker van uw Lincoln Continental, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te reageren . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in ons artikel Lincoln Continentalhoe een foutcode te lezen op Lincoln Continental.

Weiterlesen:
Remlicht Lincoln Continental blijft branden, wat te doen?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Lincoln Continental:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt de exacte procedure voor uw voertuigmodel in de onderhoudshandleiding van het voertuig. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Als je meer tutorials over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector