Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe slepen Lincoln MKZ?

Het hebben van een voertuig is handig, alleen een voertuig betekent pech … En helaas, we weten het perfect, ook de gelukkigsten onder ons vallen zelden door de kieren. Aan de andere kant, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Hoe dan ook, een Lincoln MKZ die niet rijdt, is lastig te verplaatsen en het enige antwoord is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde monteur te slepen. Op deze inhoudspagina leren we het je hoe een Lincoln MKZ te slepen, met inachtneming van de wetgeving en maximale veiligheid. Om dit te bereiken, zullen we eerst de regels bekijken die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Lincoln MKZ, vervolgens hoe u zelf een Lincoln MKZ sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​specialist in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Lincoln MKZ wilt slepen

Het is uiteraard mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan het slepen van een Lincoln MKZ je zult wat wetgeving moeten volgen. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Lincoln MKZ sleept, uzelf en andere automobilisten in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Rij niet meer dan 25 km / u, u moet altijd de controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke problemen te voorzien en de getrokken auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Lincoln MKZ en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Lincoln MKZ geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op het eerste voertuig is aangesloten, zodat u de chauffeurs achter u op de hoogte kunt stellen.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Lincoln MKZ, wat kan ik doen?

Zelf een Lincoln MKZ slepen

Nu je het hebt geleerd de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Lincoln MKZ, we zullen je de verschillende manieren leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lincoln MKZ te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lincoln MKZ te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Verifieer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Heeft functionele signalering op de Lincoln MKZ die moet worden gesleept.

Dit zijn de beperkingen die u moet volgen als u dat wilt sleep je Lincoln MKZ. Aan de andere kant moet u er rekening mee houden dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te lezen.

Laat uw Lincoln MKZ door een specialist slepen

.

Eindelijk, laatste deel van ons artikel, als u uw Lincoln MKZ niet in goede omstandigheden kunt slepen, is dit de meest rationele remedie: een sleepwagen bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten volledig gratis kunt gebruiken. Hier zijn de details die u op uw verzekeringsovereenkomst moet bekijken voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw overeenkomst is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn geregeld door uw verzekeraar.
 • Bekijk ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Lincoln MKZ verwijderen?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lincoln MKZ te slepen in goede omstandigheden.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKZ, aarzel dan niet om onze Lincoln MKZ categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector