Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start ik een Acura TLX?

Moderne auto’s hebben een groeiend aantal opties en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn sommige niet altijd gemakkelijk te gebruiken. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Acura TLX hebt gekocht, afhankelijk van de opties kan het lastig zijn om precies te weten hoe start ik een Acura TLX? Zelfs als deze imperatieve handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Op deze webpagina zullen we de verschillende methoden uitleggen om een ​​Acura TLX met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe een Acura TLX met een kaart aan te zetten, en ten slotte zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Acura TLX met sleutel?

Dus beginnen we met onze inhoud die u wil leren hoe u een Acura TLX start, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Vind onder de verschillende richtlijnen die gedaan moeten worden zet de motor van uw Acura TLX aan:

 • Onderscheid de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt gestoken), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud te raadplegen over het geblokkeerde stuurwiel op Acura TLX dat is geblokkeerd om te ontdekken hoe u het kunt deblokkeren.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard dat de oranje lampjes verdwijnen, als u niet weet wat ze aangeven, aarzel dan niet om onze inhoud over oranje lampjes op Acura TLX te raadplegen om de verklaring hiervoor te weten.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Acura TLX start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders riskeert u hem te verwonden, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientallen herstellen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Acura TLX te starten,
Weiterlesen:
Hoe kan ik Acura TLX handmatig vergrendelen?

Hoe start ik een Acura TLX met de keycard?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Acura TLX aan te zetten met sleutel of beschrijft hoe u het moet doen voor een Acura TLX die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. Het proces blijft min of meer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te gaan naar het vorige deel voor details over elk van de te ondernemen stappen. Leer hieronder de stappen die u moet volgen om uw Acura TLX met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Acura TLX met deze sleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die gewoonlijk is gebaseerd op de hoogte van het stuur dichtbij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt deze zich gewoonlijk op de middenconsole.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Acura TLX . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw Acura TLX te starten

.

Hoe start ik een Acura TLX zonder sleutel?

En eindelijk zullen we ontdekken, hoe start ik een Acura TLX zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels kwijt bent en je auto open staat, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Desalniettemin moet u weten dat als uw Acura TLX moderner is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem aan te zetten zonder een sleutel vanwege alle aanwezige beveiligingsgadgets. Zoals verwacht mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de procedure om je aan te houden:

 • Verwijder de kap die uw stuur beschermt en zoek tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (neem voor uw handleiding alstublieft uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze gezamenlijk en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze snel met de accudraad (maak geen uitgebreid contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Acura TLX te starten).
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Acura TLX?

Daar heb je alle methoden voor geleerd start een Acura TLX.

Als je meer tutorials over de Acura TLX wilt, ga dan naar onze Acura TLX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector