Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start ik een Land Rover Range Rover Sport?

Recente auto’s hebben steeds meer mogelijkheden en toch brengen ze ons veel comfort, veel zijn niet altijd even handig in het gebruik. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Land Rover Range Rover Sport hebt gekocht, afhankelijk van de opties kan het moeilijk zijn om erachter te komen hoe start ik een Land Rover Range Rover Sport? Zelfs als deze fundamentele handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u voor de hand lijkt te liggen, bepaald door de opties en het bouwjaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dat te doen. Op deze webpagina laten we u de verschillende procedures zien om een ​​Land Rover Range Rover Sport met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Land Rover Range Rover Sport met een kaart inschakelt, en ten slotte zonder de sleutel.

Hoe start ik een Land Rover Range Rover Sport met sleutel?

Dus beginnen we onze inhoudspagina die u wil leren hoe een Land Rover Range Rover Sport te starten, die wordt geleverd met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende richtlijnen waaraan u moet voldoen zet de motor van uw Land Rover Range Rover Sport aan:

 • Vind de positie van de neiman (gat waarin de sleutel wordt ingebracht), bevindt deze zich meestal aan de rechterkant van uw stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om door onze inhoudspagina te bladeren op het geblokkeerde stuurwiel op Land Rover Range Rover Sport dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u de blokkering kunt opheffen.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze suggereren, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over oranje lampjes op Land Rover Range Rover Sport te bekijken om de verklaring hiervoor te vinden.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Land Rover Range Rover Sport start (laat uw startmotor niet langer dan 10 seconden lopen, anders loopt u het risico dat u hem verwondt, laat de auto afkoelen als deze niet start) enkele tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Land Rover Range Rover Sport te starten,
Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover Range Rover Sport blijft branden

Hoe start ik een Land Rover Range Rover Sport met de sleutelkaart?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Land Rover Range Rover Sport aan te zetten met sleutel of zal u uitleggen hoe u het moet doen voor een Land Rover Range Rover Sport die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De methode is ongeveer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige deel voor informatie over elk van de te ondernemen stappen. Ontdek hieronder de stappen die u moet volgen om uw Land Rover Range Rover Sport met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, controleer op uw dashboard of uw Land Rover Range Rover Sport al dan niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die zich meestal op stuurhoogte bevindt, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt deze zich over het algemeen op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de startknop om het contact van uw Land Rover Range Rover Sport in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Land Rover Range Rover Sport te starten

.

Hoe start ik een Land Rover Range Rover Sport zonder sleutel?

En eindelijk zullen we ontdekken, hoe start je een Land Rover Range Rover Sport zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels bent kwijtgeraakt en je auto open staat, dit kan vanzelfsprekend lijken. U moet echter weten dat als uw Land Rover Range Rover Sport nieuwer is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Zoals verwacht mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de te volgen methode:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en zoek onder de 3 elektrische schakelaars de schakelaar die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (neem alsjeblieft je gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze snel met de accudraad (maak geen verlengd contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Land Rover Range Rover Sport te starten).
Weiterlesen:
Wanneer remschijven vervangen Land Rover Range Rover Evoque?

Daar heb je alle opties ontdekt om start een Land Rover Range Rover Sport.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector