Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start ik een Land Rover Range Rover?

Recente wagens hebben steeds meer functionaliteiten en ondanks dat ze ons veel gemak bieden, zijn sommige niet altijd eenvoudig te bedienen. Het maakt niet uit of u een auto heeft gehuurd, er een heeft uitgeleend of net een Land Rover Range Rover heeft gekocht, afhankelijk van de functies kan het moeilijk te begrijpen zijn. hoe start je een Land Rover Range Rover? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u logisch lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag zullen we de verschillende procedures uitleggen om een ​​Land Rover Range Rover met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede sectie, hoe u een Land Rover Range Rover met een kaart inschakelt, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Land Rover Range Rover met sleutel?

Dus beginnen we aan onze inhoudspagina die bedoeld is om u te leren hoe een Land Rover Range Rover te starten, die wordt geleverd met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende richtlijnen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Land Rover Range Rover aan:

 • Onderscheid de positie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt ingebracht), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om door onze inhoudspagina te bladeren op het geblokkeerde stuurwiel op Land Rover Range Rover dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u de blokkering kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over oranje lampjes op Land Rover Range Rover te bekijken om de reden hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Land Rover Range Rover start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders loopt u het risico dat u hem verwondt, laat de auto afkoelen als hij niet start) enkele tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Land Rover Range Rover te starten,
Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Range Rover Sport te vergrendelen met een lege batterij?

Hoe start ik een Land Rover Range Rover met de sleutelkaart?

Na het leren over hoe de motor van een Land Rover Range Rover aan te zetten met sleutel of beschrijft hoe u het moet doen voor een Land Rover Range Rover die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. Het proces is min of meer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige gedeelte voor informatie over elk van de te ondernemen stappen. Lees hieronder de acties die u moet volgen om uw Land Rover Range Rover met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, controleer op uw dashboard of uw Land Rover Range Rover al dan niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich meestal op stuurwielhoogte bevindt, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt deze over het algemeen op de middenconsole geplaatst.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Land Rover Range Rover in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Land Rover Range Rover te starten

.

Hoe start ik een Land Rover Range Rover zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Land Rover Range Rover zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels kwijt bent en je auto open staat, dit lijkt misschien logisch. Desalniettemin moet u weten dat als uw Land Rover Range Rover moderner is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem aan te zetten zonder een sleutel vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het proces waaraan u zich moet houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en vind onder de 3 elektrische schakelaars degene die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem dan uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze snel met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Land Rover Range Rover te starten).
Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op de Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Daar heb je alle technieken voor ontdekt start een Land Rover Range Rover.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector