Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start ik een Lincoln Navigator?

Recente voertuigen hebben een groeiend aantal functies en toch geven ze ons veel comfort, veel zijn niet altijd eenvoudig te gebruiken. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Lincoln Navigator hebt gekocht, het kan volgens zijn kenmerken lastig te begrijpen zijn hoe start ik een Lincoln Navigator? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, zal het, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. In dit artikel leren we je de verschillende manieren om een ​​Lincoln Navigator met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe je een Lincoln Navigator met een kaart kunt inschakelen en hoe je kunt voltooien zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lincoln Navigator met sleutel?

Dus beginnen we ons artikel dat u wil laten zien hoe een Lincoln Navigator te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Zoek onder de verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Lincoln Navigator aan:

 • Bepaal de locatie van de neiman (gaatje waar de sleutel in zit), zit meestal aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel te lezen over het stuur geblokkeerd op Lincoln Navigator dat is geblokkeerd om te leren hoe u het kunt deblokkeren.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op Lincoln Navigator te bekijken om de verklaring hiervoor te vinden.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Lincoln Navigator start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders riskeert u hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar minuten afkoelen tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Lincoln Navigator te starten,
Weiterlesen:
Lincoln Navigator die niet meer versnelt

Hoe start ik een Lincoln Navigator met de sleutelkaart?

Na het ontdekken hoe de motor van een Lincoln Navigator aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Lincoln Navigator die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De methode blijft min of meer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige gedeelte voor informatie over elk van de te ondernemen stappen. Lees hieronder de acties die u moet volgen om uw Lincoln Navigator met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, controleer op uw dashboard of uw Lincoln Navigator met deze sleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die gewoonlijk is gebaseerd op de hoogte van het stuur, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt het gewoonlijk op de middenconsole geplaatst.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Lincoln Navigator aan te zetten

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Lincoln Navigator te starten

.

Hoe start ik een Lincoln Navigator zonder sleutel?

En om af te sluiten, zullen we ontdekken, hoe start je een Lincoln Navigator zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels bent kwijtgeraakt en je auto open staat, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. U moet echter weten dat als uw Lincoln Navigator recenter is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsgadgets. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het proces waaraan u zich moet houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur beschermt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze gezamenlijk aan en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens het proces). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lincoln Navigator te starten).
Weiterlesen:
Hoe lees ik foutcode op Lincoln Navigator?

Daar heb je alle methoden ontdekt om start een Lincoln Navigator.

Als je meer tutorials over de Lincoln Navigator wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln Navigator.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector