Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Land Rover Discovery Sport?

Moderne auto’s hebben steeds meer functionaliteiten en ondanks dat ze ons veel gemak bieden, zijn sommige niet altijd handig in het gebruik. Het maakt niet uit of u een auto heeft gehuurd, er een heeft uitgeleend of net een Land Rover Discovery Sport heeft gekocht, afhankelijk van de functies kan het moeilijk zijn om precies te weten hoe start je een Land Rover Discovery Sport? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor velen van u heel duidelijk lijkt, bepaald door de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer elementair zijn om dat te doen. Vandaag zullen we de verschillende manieren uitleggen om een ​​Land Rover Discovery Sport te starten met de sleutel, en vervolgens, in een tweede sectie, hoe je een Land Rover Discovery Sport kunt inschakelen met een kaart, en ten slotte zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Land Rover Discovery Sport met sleutel?

Dus beginnen we met onze inhoud die bedoeld is om u te leren hoe een Land Rover Discovery Sport te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Land Rover Discovery Sport aan:

 • Ontdek de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt gestoken), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud te bladeren op het geblokkeerde stuurwiel op Land Rover Discovery Sport dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes verdwijnen.Als u niet weet wat ze suggereren, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud over oranje lampjes op Land Rover Discovery Sport te bladeren om de reden hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Land Rover Discovery Sport start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders loopt u het risico gewond te raken, als de auto niet start, laat hem dan afkoelen enkele tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Land Rover Discovery Sport te starten,
Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Land Rover Discovery Sport?

Hoe start ik een Land Rover Discovery Sport met de sleutelkaart?

Na het leren over hoe de motor van een Land Rover Discovery Sport aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Land Rover Discovery Sport die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De werking blijft vrijwel hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te keren naar het vorige gedeelte om details te krijgen over elk van de te doen stappen. Lees hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Land Rover Discovery Sport met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, controleer op uw dashboard of uw Land Rover Discovery Sport al dan niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich in de meeste gevallen op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie bevindt, anders bevindt deze zich in de meeste gevallen op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de startknop om het contact van uw Land Rover Discovery Sport in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Land Rover Discovery Sport te starten

.

Hoe start ik een Land Rover Discovery Sport zonder sleutel?

En eindelijk zullen we zien, hoe start je een Land Rover Discovery Sport zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en dat uw auto open staat, dit kan voor de hand liggend lijken. Desalniettemin moet u weten dat als uw Land Rover Discovery Sport nieuwer is dan halverwege de jaren 90, het lastig zal zijn om hem aan te zetten zonder sleutel vanwege alle aanwezige beveiligingssystemen. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het te volgen proces:

 • Verwijder de kap die uw stuur beschermt en zoek tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (neem voor uw handleiding alstublieft uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Land Rover Discovery Sport te starten).
Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Land Rover Discovery plaatsen?

Daar heb je alle manieren ontdekt om start een Land Rover Discovery Sport.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector