Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Land Rover Discovery?

Hedendaagse voertuigen hebben steeds meer functionaliteiten en ook al brengen ze ons veel comfort, veel ervan zijn niet altijd even handig in gebruik. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Land Rover Discovery hebt gekocht, afhankelijk van de functies kan het lastig zijn om te begrijpen hoe start je een Land Rover Discovery? Zelfs als deze dwingende handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, bepaald door de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. In dit artikel zullen we de verschillende technieken demonstreren om een ​​Land Rover Discovery met de sleutel te starten, en vervolgens, in een tweede deel, hoe je een Land Rover Discovery inschakelt met een kaart, en eindelijk, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Land Rover Discovery met sleutel?

Dus we beginnen met onze inhoud die bedoeld is om jou te leren hoe start je een Land Rover Discovery, die wordt geleverd met een klassieke startsleutel. Vind onder de verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd om zet de motor van uw Land Rover Discovery aan:

 • Ontdek de positie van de neiman (gat waar de sleutel in gaat), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud te bladeren op het stuur dat is geblokkeerd op Land Rover Discovery dat is geblokkeerd om te leren hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op je dashboard of de oranje lampjes uitgaan, als je niet weet wat ze voorstellen, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud op oranje lampjes op Land Rover Discovery te bladeren om de verklaring hiervoor te vinden.
 • U hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en deze in de stop te houden totdat uw Land Rover Discovery start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen of u loopt het risico hem te verwonden, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Land Rover Discovery te starten,
Weiterlesen:
Hoe de elektrische Land Rover Discovery Sport met trekhaak te installeren?

Hoe start je een Land Rover Discovery met de keycard?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Land Rover Discovery aan te zetten met sleutel of zal u demonstreren hoe u dit moet doen voor een Land Rover Discovery die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De techniek is min of meer hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te keren naar het vorige deel om details te hebben over elk van de stappen die moeten worden uitgevoerd. Lees hieronder de stappen die u moet volgen om uw Land Rover Discovery met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, moet u de kaart al dan niet in een speciale sleuf plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Land Rover Discovery is uitgerust met deze sleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die meestal is gebaseerd op de hoogte van het stuur, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt het meestal op de middenconsole geplaatst.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Land Rover Discovery in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw Land Rover Discovery te starten

.

Hoe start ik een Land Rover Discovery zonder sleutel?

En eindelijk zullen we ontdekken, hoe start je een Land Rover Discovery zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. U moet echter weten dat als uw Land Rover Discovery recenter is dan het midden van de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de techniek om uit te voeren:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem a.u.b. uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en scheid de accu- en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze snel aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Land Rover Discovery te starten).
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Land Rover Discovery uitschakelen?

Daar heb je alle oplossingen voor ontdekt start een Land Rover Discovery.

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector