Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Land Rover Range Rover Evoque?

Hedendaagse voertuigen hebben een groeiend aantal functies en toch brengen ze ons veel gemak, sommige zijn niet altijd eenvoudig te gebruiken. Ongeacht of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Land Rover Range Rover Evoque hebt gekocht, afhankelijk van de kenmerken kan het een uitdaging zijn om erachter te komen hoe start je een Land Rover Range Rover Evoque? Zelfs als deze fundamentele handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u misschien logisch lijkt, bepaald door de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer elementair zijn om dit te doen. Vandaag zullen we de verschillende technieken uitleggen om een ​​Land Rover Range Rover Evoque met de sleutel te starten, vervolgens, in een tweede deel, hoe u een Land Rover Range Rover Evoque inschakelt met een kaart, en om te eindigen zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Land Rover Range Rover Evoque met sleutel?

Dus beginnen we aan onze artikelinhoud die is ontworpen om u te leren hoe start je een Land Rover Range Rover Evoque, die wordt geleverd met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Land Rover Range Rover Evoque aan:

 • Onderscheid de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt ingebracht), zit meestal aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om de inhoud van ons artikel te lezen over het stuur geblokkeerd op Land Rover Range Rover Evoque dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op je dashboard of de oranje lampjes verdwijnen, als je niet weet wat ze betekenen, denk dan niet twee keer na om de inhoud van ons artikel over oranje lampjes op de Land Rover Range Rover Evoque te lezen om de verklaring hiervoor te weten.
 • U hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en deze in de stop te houden totdat uw Land Rover Range Rover Evoque start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen of u loopt het risico hem te verwonden, als de auto niet start, laat hem dan herstellen enkele tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Land Rover Range Rover Evoque te starten,
Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Land Rover Range Rover Evoque

Hoe start je een Land Rover Range Rover Evoque met de keycard?

Na het ontdekken hoe de motor van een Land Rover Range Rover Evoque aan te zetten met sleutel of leert u hoe u het moet doen voor een Land Rover Range Rover Evoque die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De methode is nog steeds min of meer hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te keren naar de vorige sectie om informatie te hebben over elk van de stappen die moeten worden gedaan. Ontdek hieronder de stappen om je aan te houden om je Land Rover Range Rover Evoque met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het bouwjaar en de serie moet u de kaart al dan niet in een daarvoor bestemde sleuf plaatsen, kijk op uw dashboard of uw Land Rover Range Rover Evoque is uitgerust met deze sleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die over het algemeen is gebaseerd op de hoogte van het stuur dichtbij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt het zich over het algemeen op de middenconsole.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Land Rover Range Rover Evoque in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Land Rover Range Rover Evoque te starten
Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Land Rover Range Rover vervangen?

.

Hoe start ik een Land Rover Range Rover Evoque zonder sleutel?

En om te eindigen, zullen we ontdekken, hoe start je een Land Rover Range Rover Evoque zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien logisch. Desalniettemin moet u weten dat als uw Land Rover Range Rover Evoque nieuwer is dan het midden van de jaren 90, het ingewikkeld zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de techniek om uit te voeren:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en zoek onder de 3 elektrische schakelaars de schakelaar die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (neem alsjeblieft je gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze onmiddellijk aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Land Rover Range Rover Evoque te starten).

Daar heb je alle opties ontdekt om start een Land Rover Range Rover Evoque.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector