Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lexus GX?

Moderne auto’s hebben steeds meer opties en toch bieden ze ons veel gemak, waarvan sommige niet altijd eenvoudig te bedienen zijn. Het maakt niet uit of u een auto heeft gehuurd, er een heeft uitgeleend of net een Lexus GX heeft gekocht, afhankelijk van de opties kan het lastig zijn om erachter te komen hoe start je een Lexus GX? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u logisch lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Op deze webpagina leren we u de verschillende procedures om een ​​Lexus GX met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede sectie, hoe u een Lexus GX met een kaart inschakelt, en ten slotte zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lexus GX met sleutel?

Dus we beginnen onze inhoud die bedoeld is om u te laten zien hoe een Lexus GX te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet ondernemen zet de motor van uw Lexus GX aan:

 • Onderscheid de positie van de neiman (gat waarin de sleutel wordt gestoken), bevindt deze zich in de meeste gevallen aan de rechterkant van uw stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud te lezen over het stuur dat is geblokkeerd op Lexus GX dat is geblokkeerd om te ontdekken hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien tot het punt dat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om onze inhoud over oranje lampjes op Lexus GX te lezen om de verklaring hiervoor te weten.
 • Je hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat je Lexus GX start (laat je starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders loop je het risico dat je hem verwondt, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientjes herstellen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Lexus GX te starten,
Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Lexus GX, wat te doen?

Hoe start ik een Lexus GX met de keycard?

Na het ontdekken hoe de motor van een Lexus GX aan te zetten met sleutel of leert u hoe u het moet doen voor een Lexus GX die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De operatie blijft ongeveer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige deel om informatie te hebben over elk van de te ondernemen stappen. Ontdek hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Lexus GX met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Lexus GX wel of niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die zich in de meeste gevallen op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie bevindt, anders bevindt deze zich in de meeste gevallen op de middenconsole.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Lexus GX aan te zetten

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Lexus GX te starten

.

Hoe start ik een Lexus GX zonder sleutel?

En eindelijk zullen we ontdekken, hoe start je een Lexus GX zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels bent kwijtgeraakt en je auto open staat, dit lijkt misschien logisch. U moet echter weten dat als uw Lexus GX nieuwer is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem aan te zetten zonder sleutel vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Zoals verwacht mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de te volgen procedure:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem a.u.b. uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lexus GX te starten).
Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Lexus GX repareren?

Daar heb je alle oplossingen voor geleerd start een Lexus GX.

Als je meer tutorials over de Lexus GX wilt, ga dan naar onze Lexus GX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector