Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lexus IS?

Moderne auto’s hebben een toenemend aantal functies en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn veel van hen niet altijd eenvoudig te gebruiken. Ongeacht of u een auto heeft gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Lexus IS hebt gekocht, het kan volgens zijn kenmerken moeilijk zijn om erachter te komen hoe start je een Lexus IS? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, zal het, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. In dit artikel laten we u de verschillende methoden zien om een ​​Lexus IS met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Lexus IS met een kaart inschakelt, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lexus IS met sleutel?

Dus beginnen we onze inhoudspagina die is ontworpen om u te leren hoe u een Lexus IS start, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Zoek onder de verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Lexus IS aan:

 • Identificeer de positie van de neiman (gat waar de sleutel in wordt gestoken), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te bekijken op het stuur dat is geblokkeerd op Lexus IS dat is geblokkeerd om te zien hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan, als u niet weet wat ze betekenen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina over oranje lampjes op Lexus IS te bekijken om de reden hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Lexus IS start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders loopt u het risico dat u hem verwondt. Als de auto niet start, laat hem dan een paar minuten afkoelen tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Lexus IS te starten,
Weiterlesen:
Hoe de katalysator Lexus IS reinigen?

Hoe start ik een Lexus IS met de keycard?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Lexus IS aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Lexus IS die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De bewerking is nog steeds min of meer hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te keren naar het vorige deel om informatie te hebben over elk van de te ondernemen stappen. Lees hieronder de acties die u moet volgen om uw Lexus IS met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een specifieke sleuf te plaatsen, kijk op uw dashboard of uw Lexus IS wel of niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die over het algemeen is gebaseerd op de hoogte van het stuur dichtbij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt het zich over het algemeen op de middenconsole.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Lexus IS in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Lexus IS te starten

.

Hoe start ik een Lexus IS zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Lexus IS zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw auto open staat, dit lijkt misschien logisch. U moet echter weten dat als uw Lexus IS nieuwer is dan halverwege de jaren 90, het ingewikkeld zal zijn om hem zonder sleutel in te schakelen vanwege alle aanwezige beveiligingsgadgets. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de te volgen methode:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur beschermt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze gezamenlijk aan en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens het proces). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lexus IS te starten).
Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Lexus IS verbrand plastic?

Daar heb je alle methoden voor geleerd start een Lexus IS.

Voor meer tips over de Lexus IS kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector