Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lexus NX?

Moderne voertuigen hebben steeds meer functies en hoewel ze ons veel comfort bieden, zijn veel van hen niet altijd eenvoudig te gebruiken. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Lexus NX hebt gekocht, afhankelijk van de functies kan het moeilijk zijn om precies te weten hoe start je een Lexus NX? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. In dit artikel zullen we de verschillende procedures demonstreren om een ​​Lexus NX met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe je een Lexus NX met een kaart inschakelt, en om af te werken zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lexus NX met sleutel?

Dus we beginnen onze inhoud die erop is gericht om u te leren hoe een Lexus NX te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende richtlijnen waaraan u moet voldoen zet de motor van uw Lexus NX aan:

 • Ontdek de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt ingebracht), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te lezen over het stuur dat is geblokkeerd op Lexus NX dat is geblokkeerd om te leren hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan, als u niet weet wat ze betekenen, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over oranje lampjes op Lexus NX te lezen om de reden hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Lexus NX start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders riskeert u hem schade te berokkenen, als de auto niet start, laat hem dan een paar minuten afkoelen) tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Lexus NX te starten,
Weiterlesen:
Hoe update ik GPS op mijn Lexus NX?

Hoe start ik een Lexus NX met de keycard?

Na het leren over hoe de motor van een Lexus NX aan te zetten met sleutel of zal u uitleggen hoe u het moet doen voor een Lexus NX die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De werking is nog steeds vrijwel hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te gaan naar het vorige deel om details te hebben over elk van de te doen stappen. Lees hieronder de acties die u moet volgen om uw Lexus NX met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, controleer op uw dashboard of uw Lexus NX wel of niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die in de meeste gevallen is gebaseerd op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt deze zich in de meeste gevallen op de middenconsole.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Lexus NX aan te zetten

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Lexus NX te starten

.

Hoe start ik een Lexus NX zonder sleutel?

En om af te sluiten, zullen we ontdekken, hoe start je een Lexus NX zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels kwijt bent en je auto open staat, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Toch moet u weten dat als uw Lexus NX moderner is dan halverwege de jaren 90, het lastig zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Zoals verwacht mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de methode om uit te voeren:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en vind onder de 3 elektrische schakelaars degene die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem dan uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en isoleer de accu en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens het proces). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze snel met de accudraad (maak geen uitgebreid contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lexus NX te starten).
Weiterlesen:
Hoe de Lexus NX-motor te reinigen?

Daar heb je alle methoden ontdekt om start een Lexus NX.

Als u meer tutorials over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector