Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lexus RX?

Recente auto’s hebben steeds meer kenmerken en toch geven ze ons veel comfort, sommige zijn niet altijd eenvoudig te bedienen. Ongeacht of u een auto heeft gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Lexus RX heeft gekocht, afhankelijk van de kenmerken kan het moeilijk te begrijpen zijn hoe start je een Lexus RX? Zelfs als deze fundamentele handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag leren we u de verschillende methoden om een ​​Lexus RX met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Lexus RX met een kaart inschakelt, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lexus RX met sleutel?

Dus beginnen we met onze artikelinhoud die bedoeld is om u te leren hoe een Lexus RX te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende maatregelen die u moet nemen zet de motor van uw Lexus RX aan:

 • Bepaal de locatie van de neiman (gat waar de sleutel in wordt gestoken), zit normaal gesproken aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel te bekijken op het stuur dat is geblokkeerd op de Lexus RX dat is geblokkeerd om te ontdekken hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze aangeven, aarzel dan niet om onze artikelinhoud over oranje lampjes op Lexus RX te bekijken om de reden hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Lexus RX start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders loopt u het risico dat u hem verwondt, als de auto niet start, laat hem dan een paar minuten afkoelen) tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Lexus RX te starten,
Weiterlesen:
Weggedrag Lexus RX

Hoe start ik een Lexus RX met de keycard?

Na het ontdekken hoe de motor van een Lexus RX aan te zetten met sleutel of beschrijft hoe u het moet doen voor een Lexus RX die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De procedure is vrijwel hetzelfde, dus aarzel niet om terug te gaan naar het vorige deel voor meer informatie over de te nemen stappen. Leer hieronder de acties die u moet volgen om uw Lexus RX met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Lexus RX wel of niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die meestal is gebaseerd op de hoogte van het stuur, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt het zich meestal op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Lexus RX in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Lexus RX te starten

.

Hoe start ik een Lexus RX zonder sleutel?

En tot slot zullen we zien, hoe start je een Lexus RX zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels kwijt bent en je auto open staat, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Desalniettemin moet u weten dat als uw Lexus RX nieuwer is dan het midden van de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto gebeuren. Hier is de methode om uit te voeren:

 • Verwijder de kap die uw stuur beschermt en vind onder de 3 elektrische schakelaars die betreffende uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze gezamenlijk en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lexus RX te starten).
Weiterlesen:
Mijn Lexus RX trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Daar heb je alle methoden ontdekt om start een Lexus RX.

Kijk voor meer tips over de Lexus RX in de categorie Lexus RX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector