Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lexus UX?

Hedendaagse auto’s hebben steeds meer opties en ondanks het feit dat ze ons veel gemak bieden, zijn veel ervan niet altijd even gebruiksvriendelijk. Ongeacht of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Lexus UX hebt gekocht, afhankelijk van de opties kan het moeilijk zijn om precies te weten hoe start je een Lexus UX? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor velen van u heel duidelijk lijkt, bepaald door de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag laten we u de verschillende technieken zien om een ​​Lexus UX met de sleutel te starten, vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Lexus UX inschakelt met een kaart, en tenslotte, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lexus UX met sleutel?

Dus beginnen we ons artikel dat bedoeld is om u te leren hoe start je een Lexus UX, die is uitgerust met een klassieke startsleutel. Hieronder vindt u de verschillende maatregelen die u moet nemen zet de motor van uw Lexus UX aan:

 • Zoek de locatie van de neiman (gaatje waar de sleutel in zit), zit normaal gesproken aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel over het geblokkeerde stuur op Lexus UX te bekijken om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan. Als u niet weet wat ze suggereren, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op Lexus UX te bekijken om de verklaring hiervoor te weten.
 • Je hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je Lexus UX start (laat je starter niet langer dan 10 seconden lopen of je riskeert hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientjes rusten seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Lexus UX te starten,
Weiterlesen:
Olielampje Lexus UX dat blijft branden

Hoe start ik een Lexus UX met de sleutelkaart?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Lexus UX aan te zetten met sleutel of leert u hoe u het moet doen voor een Lexus UX die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De bediening is vrijwel hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige gedeelte om details te krijgen over elk van de te doen stappen. Lees hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Lexus UX met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, moet u de kaart al dan niet in een specifieke sleuf plaatsen, kijk op uw dashboard of uw Lexus UX is uitgerust met deze sleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, of je kunt de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die meestal op stuurhoogte wordt geplaatst, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt het meestal op de middenconsole geplaatst.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Lexus UX in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Lexus UX te starten

.

Hoe start ik een Lexus UX zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Lexus UX zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien logisch. U moet echter weten dat als uw Lexus UX recenter is dan het midden van de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het proces om je aan te houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en zoek onder de 3 elektrische schakelaars de schakelaar die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (neem alsjeblieft je gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze onmiddellijk aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lexus UX te starten).
Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Lexus UX

Daar heb je alle oplossingen voor ontdekt start een Lexus UX.

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze categorie Lexus UX te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector