Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lincoln MKC?

Moderne voertuigen hebben steeds meer functies en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn sommige niet altijd gemakkelijk te gebruiken. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Lincoln MKC hebt gekocht, afhankelijk van de functionaliteit kan het moeilijk te begrijpen zijn hoe start je een Lincoln MKC? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, zal het, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, min of meer elementair zijn om dit te doen. Op deze webpagina zullen we de verschillende manieren demonstreren om een ​​Lincoln MKC te starten met de sleutel, en vervolgens, in een tweede sectie, hoe je een Lincoln MKC met een kaart inschakelt en om te voltooien zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lincoln MKC met sleutel?

Dus beginnen we met ons artikel dat u wil laten zien hoe een Lincoln MKC te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Lincoln MKC aan:

 • Identificeer de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt gestoken), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen over het stuur geblokkeerd op Lincoln MKC dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze suggereren, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op de Lincoln MKC te raadplegen om de reden hiervoor te achterhalen.
 • Je hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat je Lincoln MKC start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders loop je het risico dat je hem verwondt, als de auto niet start, laat hem een ​​paar tientallen rusten seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om je Lincoln MKC te starten,
Weiterlesen:
Hoe een Lincoln MKC vergrendelen met een lege batterij?

Hoe start je een Lincoln MKC met de keycard?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Lincoln MKC aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Lincoln MKC die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De methode lijkt min of meer op elkaar, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige gedeelte voor informatie over elk van de te ondernemen stappen. Lees hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Lincoln MKC met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een specifieke sleuf te plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Lincoln MKC met deze sleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die meestal op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie wordt geplaatst, anders bevindt deze zich meestal op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Lincoln MKC aan te zetten

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Lincoln MKC te starten

.

Hoe start ik een Lincoln MKC zonder sleutel?

En om af te sluiten, zullen we ontdekken, hoe start je een Lincoln MKC zonder sleutel? Stel je voor dat je je sleutels bent kwijtgeraakt en je auto open staat, dit kan vanzelfsprekend lijken. Toch moet u weten dat als uw Lincoln MKC recenter is dan halverwege de jaren 90, het lastig zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingssystemen. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto gebeuren. Hier is de procedure om uit te voeren:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en vind onder de 3 elektrische schakelaars degene die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (om u te helpen, neem dan uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en isoleer de accu en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens het proces). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lincoln MKC te starten).
Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Lincoln MKS?

Daar heb je alle opties ontdekt start een Lincoln MKC.

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze Lincoln MKC-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector