Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lincoln MKS?

Moderne auto’s hebben steeds meer functies en hoewel ze ons veel comfort bieden, zijn veel van hen niet altijd handig in gebruik. Het maakt niet uit of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Lincoln MKS hebt gekocht, afhankelijk van de functionaliteit kan het moeilijk te begrijpen zijn hoe start je een Lincoln MKS? Ook al lijkt deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor velen van u heel duidelijk, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, het zal min of meer elementair zijn om dat te doen. Op deze webpagina zullen we de verschillende methoden demonstreren om een ​​Lincoln MKS met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe een Lincoln MKS met een kaart aan te zetten en om te voltooien zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lincoln MKS met sleutel?

Dus we beginnen onze inhoud die is ontworpen om u te laten zien hoe een Lincoln MKS te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Lincoln MKS aan:

 • Onderscheid de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt ingebracht), zit meestal aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud te bladeren op het stuur dat is geblokkeerd op Lincoln MKS dat is geblokkeerd om te ontdekken hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes verdwijnen, als u niet weet wat ze betekenen, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud over oranje lampjes op Lincoln MKS te bladeren om de reden hiervoor te achterhalen.
 • U hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat uw Lincoln MKS start (laat uw starter niet langer dan 10 seconden lopen, anders riskeert u hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar minuten afkoelen) tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om je Lincoln MKS te starten,
Weiterlesen:
Waar vind je een blinkerzekering op Lincoln MKC?

Hoe start ik een Lincoln MKS met de sleutelkaart?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Lincoln MKS aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Lincoln MKS die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De methode blijft ongeveer hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te gaan naar het vorige gedeelte voor details over elk van de te doen stappen. Ontdek hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Lincoln MKS met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, controleer op uw dashboard of uw Lincoln MKS wel of niet met deze sleuf is uitgerust.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich meestal op stuurhoogte bevindt, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt deze over het algemeen op de middenconsole geplaatst.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start» -knop om het contact van uw Lincoln MKS aan te zetten

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Lincoln MKS te starten

.

Hoe start ik een Lincoln MKS zonder sleutel?

En om af te sluiten, zullen we ontdekken, hoe start je een Lincoln MKS zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en dat uw auto open staat, dit kan voor de hand liggend lijken. Toch moet u weten dat als uw Lincoln MKS recenter is dan halverwege de jaren 90, het ingewikkeld zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsgadgets. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto gebeuren. Hier is de procedure om je aan te houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur beschermt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en scheid de accu- en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf tijdens het proces niet elektrocuteert). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lincoln MKS te starten).
Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Lincoln MKS?

Daar heb je alle methoden voor geleerd start een Lincoln MKS.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector