Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lincoln MKX?

Recente voertuigen hebben een toenemend aantal functionaliteiten en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn veel ervan niet altijd gemakkelijk te gebruiken. Het maakt niet uit of u een auto heeft gehuurd, er een heeft uitgeleend of net een Lincoln MKX heeft gekocht, afhankelijk van de functies kan het moeilijk zijn om precies te weten hoe start je een Lincoln MKX? Zelfs als deze imperatieve handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer elementair zijn om dit te doen. Vandaag zullen we u de verschillende manieren leren om een ​​Lincoln MKX met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Lincoln MKX met een kaart inschakelt en om af te sluiten zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lincoln MKX met sleutel?

Dus beginnen we met ons artikel dat u wil laten zien hoe een Lincoln MKX te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende maatregelen die u moet nemen zet de motor van uw Lincoln MKX aan:

 • Bepaal de positie van de neiman (gaatje waar de sleutel in zit), zit bijna altijd aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen over het stuur geblokkeerd op Lincoln MKX dat is geblokkeerd om te leren hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes verdwijnen.Als u niet weet wat ze aangeven, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op de Lincoln MKX te raadplegen voor de uitleg hiervan.
 • Je hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat je Lincoln MKX start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders loop je het risico hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientallen rusten seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om je Lincoln MKX te starten,
Weiterlesen:
Hoe servicelamp Lincoln MKX uit te schakelen

Hoe start ik een Lincoln MKX met de keycard?

Na het ontdekken hoe de motor van een Lincoln MKX aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Lincoln MKX die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De methode is nog steeds min of meer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige gedeelte voor informatie over elk van de te ondernemen stappen. Ontdek hieronder de stappen die u moet volgen om uw Lincoln MKX met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, controleer op uw dashboard of uw Lincoln MKX met deze sleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die over het algemeen op stuurhoogte wordt geplaatst, dichtbij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt deze zich over het algemeen op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Lincoln MKX in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw Lincoln MKX te starten

.

Hoe start ik een Lincoln MKX zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Lincoln MKX zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw auto open staat, dit lijkt misschien logisch. U moet echter weten dat als uw Lincoln MKX nieuwer is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingssystemen. Zoals verwacht mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het proces waaraan u zich moet houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur beschermt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf tijdens het proces niet elektrocuteert). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze snel met de accudraad (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lincoln MKX te starten).
Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Lincoln MKX doen?

Daar heb je alle manieren voor geleerd start een Lincoln MKX.

Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector