Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe start je een Lincoln MKZ?

Recente voertuigen hebben een groeiend aantal functies en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn veel van hen niet altijd eenvoudig te bedienen. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Lincoln MKZ hebt gekocht, afhankelijk van de functionaliteit kan het ingewikkeld zijn om erachter te komen hoe start je een Lincoln MKZ? Zelfs als deze essentiële handeling van het autorijden voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer elementair zijn om dat te doen. Op deze webpagina zullen we de verschillende technieken demonstreren om een ​​Lincoln MKZ met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede sectie, hoe een Lincoln MKZ met een kaart in te schakelen, en ten slotte zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Lincoln MKZ met sleutel?

Dus beginnen we ons artikel dat is ontworpen om u te laten zien hoe een Lincoln MKZ te starten, die is uitgerust met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende richtlijnen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Lincoln MKZ aan:

 • Onderscheid de positie van de neiman (gaatje waar de sleutel in zit), zit meestal aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel te lezen over het stuur geblokkeerd op Lincoln MKZ dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Onderzoek of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan.Als u niet weet wat ze suggereren, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op de Lincoln MKZ te lezen om de reden hiervoor te achterhalen.
 • Je hoeft alleen maar een tandje verder te draaien met de klok mee en deze in de stop te houden totdat je Lincoln MKZ start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders loop je het risico hem te verwonden, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientallen rusten seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om je Lincoln MKZ te starten,
Weiterlesen:
Hoe de handrem op Lincoln MKZ afstellen?

Hoe start je een Lincoln MKZ met de keycard?

Na het ontdekken hoe de motor van een Lincoln MKZ aan te zetten met sleutel of zal u laten zien hoe u het moet doen voor een Lincoln MKZ die is uitgerust met een sleutelkaart en niet met een sleutel. De procedure is ongeveer hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar het vorige deel om details te hebben over elk van de te ondernemen stappen. Ontdek hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Lincoln MKZ met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, hoeft u de kaart al dan niet in een speciale sleuf te steken, controleer op uw dashboard of uw Lincoln MKZ met deze sleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich meestal op stuurhoogte dichtbij de klassieke neiman-locatie bevindt, anders bevindt deze zich meestal op de middenconsole.
 • Onderzoek of u in neutraal of neutraal staat op een automatische transmissie.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Lincoln MKZ . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw Lincoln MKZ te starten

.

Hoe start ik een Lincoln MKZ zonder sleutel?

En eindelijk zullen we ontdekken, hoe start je een Lincoln MKZ zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en dat uw auto open staat, dit kan voor de hand liggend lijken. Toch moet u weten dat als uw Lincoln MKZ nieuwer is dan halverwege de jaren 90, het moeilijk zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingssystemen. Dit mag natuurlijk alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het uit te voeren proces:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en zoek onder de 3 elektrische schakelaars de schakelaar die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (neem alsjeblieft je gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de starterdraad en verbind deze onmiddellijk met de accudraad (maak geen verlengd contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Lincoln MKZ te starten).
Weiterlesen:
Hoe de Lincoln MKZ-motor te reinigen?

Daar heb je alle oplossingen voor ontdekt start een Lincoln MKZ.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector