Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je de mistlichten van de Land Rover Range Rover Sport af?

Of het nu regent, mistig of sneeuwt, meestal is het handig om mistlampen op uw motorvoertuig te hebben. Maar ze kunnen soms niet goed zijn afgesteld of u merkt misschien dat ze te hoog of te laag zijn. Daarom hebben we dit artikel gepubliceerd om het u uit te leggen hoe de mistlichten op uw Land Rover Range Rover Sport afstellen?. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken wat het voordeel is van het afstellen van de mistlichten van zijn auto, en vervolgens, in een tweede deel, hoe u de mistlichten van uw Land Rover Range Rover Sport kunt aanpassen.

Waarom is het cruciaal om de mistvoorlichten van uw Land Rover Range Rover Sport af te stellen?

Dus we beginnen ons artikel met het voordeel van het aanpassen van de mistlichten aan de Land Rover Range Rover Sport. Ook al zijn sommige mistlampen niet afgesteld en af ​​fabriek ingesteld, u heeft de mogelijkheid om hun instelling aan te passen zodat ze min of meer hoog oplichten. Deze uitrusting, die niet verplicht is op een Land Rover Range Rover Sport, stelt u in staat uw zichtbaarheid aanzienlijk te verbeteren. Het is echter exclusief toegestaan ​​buiten de bebouwde kom naast het grootlicht, of bij zware regen, sneeuw of mist.

Optimaal zijn Door de mistlampen van zijn Land Rover Range Rover Sport in te stellen, kunt u niet verblinden en vergroot u de zichtbaarheid die ze aanbieden. Bovendien zullen mistlichten die niet goed zijn afgesteld de auto-eigenaren die u passeert zeker storen en het risico op een ongeval vergroten. Het is daarom belangrijk, zowel voor jou als voor andere gebruikers, dat je je mistlampen perfect afgesteld hebt.

Hoe de mistlichten van uw Land Rover Range Rover Sport afstellen?

Laten we nu verder gaan met het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest overweegt in dit artikel, namelijk hoe u de mistlampen op uw Land Rover Range Rover Sport kunt afstellen? Nu u het voordeel van deze aanpassing, die misschien triviaal lijkt, hebt begrepen, gaan we verder met het praktische gedeelte.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Land Rover Range Rover-sleutelkaart vervangen?

Het aanpassen van de mistlampen is heel eenvoudig, hier volgen enkele eenvoudige stappen om het optimaal te doen:

  • Maak uw auto leeg, controleer de spanning van uw banden en plaats slechts één persoon (ongeveer 70 kg) op de bestuurdersstoel die een leeggewicht van uw Land Rover Range Rover Sport simuleert.
  • Plaats uw auto op een vlakke ondergrond met een schone muur voor u, bij voorkeur op een afstand van 5 tot 10 meter.
  • Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van uw mistlamp (op uw Land Rover Range Rover Sport), schrijf deze afstand op de muur voor uw auto en markeer deze bijvoorbeeld met een bouwtape.
  • Schakel de mistlampen op uw Land Rover Range Rover Sport in en controleer of de lichtbundel kleiner is dan of gelijk is aan het merkteken dat u zojuist op de muur heeft gemarkeerd.
  • Als ze hoger branden dan deze markering, moet u in het hele motorcompartiment de stelschroeven gebruiken om de verlichting van uw mistlichten te verlagen (deze schroeven worden over het algemeen boven uw mistlampen geplaatst, u zou ze snel moeten vinden, ze zullen meer of minder toegankelijk volgens het jaar en de opties van uw Land Rover Range Rover Sport)

.

Nu weet je het hoe u de mistlampen op uw Land Rover Range Rover Sport kunt aanpassen, vergeet niet om het van tijd tot tijd te controleren als u de indruk heeft dat het is verplaatst, aarzel niet om ons artikel over het afstellen van het dimlicht op Land Rover Range Rover Sport te raadplegen als u dit wilt verifiëren hun verlichtingsniveau.

Weiterlesen:
Wanneer schokbrekers Land Rover Range Rover vervangen?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector